reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

@flor87 mam nadzieję że za 3 dni kreska wyskoczy. Trzymam kciuki
A ja wpadłam życzyć wam szczęśliwego Nowego Roku :-)
My Sylwestra spędzimy u teściów bo brat mojego męża to Sylwester i w tym roku stwierdził że robi imieniny skoro nikt nigdzie nie idzie, a przyjechał też drugi bart z żoną i z dziećmi z UK także trochę nas będzie.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i w tym cyklu robimy przerwę z serduszkowaniem na 4 dni potem serduszka dwa dni przed owu wpadną o ile owu się nie opóźni. Mój mąż nie zadowolony bo on by chciał codziennie :-) zobaczymy co z tego wyjdzie jak znowu nic to powiedziałam mojemu że odpuszczam a on że on nie odpuszcza i on będzie pilnował owu

reklama
My Sylwestra spędzimy u teściów bo brat mojego męża to Sylwester i w tym roku stwierdził że robi imieniny skoro nikt nigdzie nie idzie, a przyjechał też drugi bart z żoną i z dziećmi z UK także trochę nas będzie.
Wczoraj rozmawiałam z mężem i w tym cyklu robimy przerwę z serduszkowaniem na 4 dni potem serduszka dwa dni przed owu wpadną o ile owu się nie opóźni. Mój mąż nie zadowolony bo on by chciał codziennie :-) zobaczymy co z tego wyjdzie jak znowu nic to powiedziałam mojemu że odpuszczam a on że on nie odpuszcza i on będzie pilnował owu
Jak ja mojemu dzisiaj rano powiedziałam że czuję że w tym cyklu nic to on tak samo "no chyba nie odpuszczamy" a ja że już nie wiem. A on do mnie ale ja wiem. W styczniu w górach się uda :) (akurat owu wypada nam na wyjazd na ferie). No nic męża trzeba słuchać ,[emoji16]

Hehe fajnie :-) to ty olej on niech pilnuje hehehe moze oczyścisz glowe :-D

Ja dzisiaj tez jakas zdolowana jestem, moze przez ten bol głowy. Wczoraj euforia a dzis pesymizm pełna gęba :p
Corka chyba to zauwazyla bo ubrala przeciwsłoneczne okulary usiadla na swoim autku do odpychania i powiedziała "jestem mamom, jestem kierowcom, jestem taka sama" :D ma dwa latka z hakiem :p i az mi sie pysk uśmiechnął.

@flor87 wiem ja tez nie lubie [emoji14] ale w sumie nie wiem co chcialabym usłyszeć innego :)
Wierze ze mozesz miec dosc. Wiec moze przerwa w staraniach dobrze wam zrobi?
Hehe wiem ze nie idzie innego nic powiedziec :p ale jak sluchasz to w miesiac w miesiac to juz sie znielubi [emoji1787][emoji39]Tak wlasnie nad tym mysle czy jechac na ten 2 monitoring czy olac na miesiac dwa. Zobaczę jak przyjdzie @ czy mi sie chce. Moze ten miesiac a potem odpuszczę.

Ja dzisiaj tez jakas zdolowana jestem, moze przez ten bol głowy. Wczoraj euforia a dzis pesymizm pełna gęba [emoji14]
Corka chyba to zauwazyla bo ubrala przeciwsłoneczne okulary usiadla na swoim autku do odpychania i powiedziała "jestem mamom, jestem kierowcom, jestem taka sama" :D ma dwa latka z hakiem [emoji14] i az mi sie pysk uśmiechnął.
Hahaha dobra:-DDD

Ja w grudniu w 9 DC miałam 10 mm a w 13 dc już 17.7 mm. Po Clo :)
Ja wlasnie po wizycie. W 4dc mialo10mm dzis 9dc 25mm !!!! Mowił ze szansa na blizniaki. Dal zaskrzyk. Pupa boli hehehe a dzis trzeba juz po polnocy dzialac [emoji16][emoji847][emoji41][emoji173]

reklama
Do góry