reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witam nowe dziewczyny.
A ja dzis wstalam z bólem głowy jakims cisnieniowym bo az rumieńców dostalam.
I nawet kawy nie robie bo wole nie ryzykować. Zaczynam dzień od zielonej herbatki. Dzień dobry wszystkim :)
U mnie dni płodne wypadly na wyjeździe gdzie nie bylo okazji zaszaleć bo duzo ludzi w domu i spalismy naszą 3. Echh stracony cykl czuje..:-( :(:( kolejny też do bani bo mąż ma zabieg. Takze do staranek wracam lutym...trzymam kciuki za was!

reklama
Wychodzi na to ze wczorajszy mega skok to byla anomalia bo dzisiaj temperatura wrocila do 36,74 (tak wygladala w ostatnich dniach 36,80/36,70/37,06/36,74). Wiec nie liczac wwczoraj utrztmuje sie na stalym poziomie.
Jedyne co mnie martwi ze szyjka sie obniżyła jest na mniej niz palec. Ale z tego co zauwazylam zawsze obnizala mi sie w ostatnim momencie przed @ a nie na 4 dni przed.
No cóż pozostaje dalej czekac. Łeb mi pęka od wczoraj :/

Jak wasze testy?

reklama
Ja też dziewczynki życzę wam samych wspaniałości w Nowym Roku! Niech się spełnią wasze marzenia! I to najważniejsze marzenie żeby kazda z nas szybko ujrzała II krechy :):)
Udanego i tanecznego wieczoru Sylwestrowego 20181231_093123.jpg
20181231_093123.jpg

Do góry