reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
U mnie też na paznokcieć że tak napisze i miękka :(
A u mnie twarda i teoretycznie jeszcze zamknięta ale nie ma co. Mój facet ma małpo-czujnik w dłoniach i jest w stanie po dotknięciu mojego biustu stwierdzić za ile @ przyjdzie [emoji23][emoji23] twierdzi że za 2-3 dni więc chyba się nie myli [emoji23]

Cześć dziewczyny
Mam nadzieję że też mnie przyjmiecie. Czytam Was codziennie wieczorem od dwóch tyg. I sobie pomyślałam nie będę trolem.
Mam 27 lat i męża od 1.5 roku i presja otoczenia rosnia kiedy dziecko dopiero zaczęliśmy się starać pełna parą. Mamy utrudiona trochę drogę bo oboje pracujemy i studiujemy a tu sesja się zbliża
Będę testować ok 7.01 bo dni płodne przypadły na święta dokładnie na wigilię. Jak będzie negatywny to idę porobić badania. W styczniu robiłam cytologia i zwykła morfologia i były ok ale to za mało. Trzymam kciuki za każdą z Was.

Cześć dziewczyny
Mam nadzieję że też mnie przyjmiecie. Czytam Was codziennie wieczorem od dwóch tyg. I sobie pomyślałam nie będę trolem.
Mam 27 lat i męża od 1.5 roku i presja otoczenia rosnia kiedy dziecko dopiero zaczęliśmy się starać pełna parą. Mamy utrudiona trochę drogę bo oboje pracujemy i studiujemy a tu sesja się zbliża
Będę testować ok 7.01 bo dni płodne przypadły na święta dokładnie na wigilię. Jak będzie negatywny to idę porobić badania. W styczniu robiłam cytologia i zwykła morfologia i były ok ale to za mało. Trzymam kciuki za każdą z Was.
Pewnie, rozgość się :D

Dziewczyny, dzisiaj Sylwester... Życzę nam wszystkim, abyśmy jak najszybciej zobaczyły dwie kreseczki, a nerwy w ciąży pojawiały się tylko z ekscytacji ;)
Wierzę, że kolejny rok będziemy kończyć w powiększonych rodzinkach :D

Cześć dziewczyny
Witamy ! :)

reklama
Do góry