Asik1234
Fanka BB :)
Asia,27 lat,Nowy TomyslKasia, 31 lat, Warszawa
Następna @ 08.01.2019
Cykl starań- 1
Dzieci- 2
Następna@24.01.2019
Cykl staran 3 lata
Dzieci:1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia,27 lat,Nowy TomyslKasia, 31 lat, Warszawa
Następna @ 08.01.2019
Cykl starań- 1
Dzieci- 2
Ja szyjka już bardzo nisko więc też już chyba po ptakach [emoji6]Ja tak samo i to jeszcze na 11h ,[emoji23]
Boli już mnie brzuch więc tylko minuty lub godziny dzielą mnie do okresu
U mnie też na paznokcieć że tak napisze i miękkaJa szyjka już bardzo nisko więc też już chyba po ptakach [emoji6]
A u mnie twarda i teoretycznie jeszcze zamknięta ale nie ma co. Mój facet ma małpo-czujnik w dłoniach i jest w stanie po dotknięciu mojego biustu stwierdzić za ile @ przyjdzie [emoji23][emoji23] twierdzi że za 2-3 dni więc chyba się nie myli [emoji23]U mnie też na paznokcieć że tak napisze i miękka
14-15.-01To co którego testujecie ? [emoji173]️[emoji175][emoji1588]
Pewnie, rozgość sięCześć dziewczyny
Mam nadzieję że też mnie przyjmiecie. Czytam Was codziennie wieczorem od dwóch tyg. I sobie pomyślałam nie będę trolem.
Mam 27 lat i męża od 1.5 roku i presja otoczenia rosnia kiedy dziecko dopiero zaczęliśmy się starać pełna parą. Mamy utrudiona trochę drogę bo oboje pracujemy i studiujemy a tu sesja się zbliża
Będę testować ok 7.01 bo dni płodne przypadły na święta dokładnie na wigilię. Jak będzie negatywny to idę porobić badania. W styczniu robiłam cytologia i zwykła morfologia i były ok ale to za mało. Trzymam kciuki za każdą z Was.
Witamy !Cześć dziewczyny
Mam nadzieję że też mnie przyjmiecie. Czytam Was codziennie wieczorem od dwóch tyg. I sobie pomyślałam nie będę trolem.
Mam 27 lat i męża od 1.5 roku i presja otoczenia rosnia kiedy dziecko dopiero zaczęliśmy się starać pełna parą. Mamy utrudiona trochę drogę bo oboje pracujemy i studiujemy a tu sesja się zbliża
Będę testować ok 7.01 bo dni płodne przypadły na święta dokładnie na wigilię. Jak będzie negatywny to idę porobić badania. W styczniu robiłam cytologia i zwykła morfologia i były ok ale to za mało. Trzymam kciuki za każdą z Was.