reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja dzisiaj tez jakas zdolowana jestem, moze przez ten bol głowy. Wczoraj euforia a dzis pesymizm pełna gęba :p
Corka chyba to zauwazyla bo ubrala przeciwsłoneczne okulary usiadla na swoim autku do odpychania i powiedziała "jestem mamom, jestem kierowcom, jestem taka sama" :D ma dwa latka z hakiem :p i az mi sie pysk uśmiechnął.
Aparatka. Uwielbiam teksty dzieci :)
Moj ostatnio (6 latek) jak mu powiedziałam żeby poszedł się kąpać z tekstem do mnie "mamoo a czy ja jestem wymemlały!?".. nie wiedzielismy czy sie śmiać czy udawać powage :laugh2:

Ja sie tylko obawiam czy to nie zawczesnie. To dopiero 9dc. Wiec w 10dc starania ???
Wszystkie wszedzie piszecie ze okolo na 14 dni przed kolejną @ jest owu. Czyli u mnie ze sredniej wychodzi owu na 13dc! Czyli... no coz bedziemy codziennie przez 7 dni zeby nie przegapić hehe [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja sie tylko obawiam czy to nie zawczesnie. To dopiero 9dc. Wiec w 10dc starania ???
Wszystkie wszedzie piszecie ze okolo na 14 dni przed kolejną @ jest owu. Czyli u mnie ze sredniej wychodzi owu na 13dc! Czyli... no coz bedziemy codziennie przez 7 dni zeby nie przegapić hehe [emoji23][emoji23][emoji23]

No i prawidłowo :D Dzialać działać!!!

Cześć dziewczęta! Piszę ten post czwarty raz wrrr, więc dodam i będę edytować....
Witam się poweekendowo i w 10dc.

Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!
Super objawy! Też miałam "grypę" w 7dpo w drugiej ciąży [emoji16]

O u mnie kolejna @ 21.01 będziemy dostawać na łeb razem ;)

No to super że nie będę sama [emoji3][emoji16][emoji23][emoji2957][emoji13]
U mnie termin @ przypada na 20.01. Więc już jesteśmy we 3! Z tym że my działamy dopiero w okolicach weekendu. Testy owu robię od środy.

Jak tam dziewczynki gdzie spędzacie Sylwestra?
Ja właśnie rządzę w kuchni i przygotowuje pyszności.
Choć ruszamy na Rynek we Wrocławiu to wrócimy i będziemy się domówkowac8-):)
My idziemy do znajomych i zamierzam pić ile wlezie [emoji16]

Czytam ten wątek i się uśmiecham! Dołączam się do staraczek 2019!
Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.
Trzymam za Was kciuki i proszę....Wy takze trzymajcie za mnie.

Inka, 32 lata

Cześć dziewczyny
Mam nadzieję że też mnie przyjmiecie. Czytam Was codziennie wieczorem od dwóch tyg. I sobie pomyślałam nie będę trolem.
Mam 27 lat i męża od 1.5 roku i presja otoczenia rosnia kiedy dziecko dopiero zaczęliśmy się starać pełna parą. Mamy utrudiona trochę drogę bo oboje pracujemy i studiujemy a tu sesja się zbliża
Będę testować ok 7.01 bo dni płodne przypadły na święta dokładnie na wigilię. Jak będzie negatywny to idę porobić badania. W styczniu robiłam cytologia i zwykła morfologia i były ok ale to za mało. Trzymam kciuki za każdą z Was.

Witajcie dziewczyny! Trzymm kciuki za owocne starania i szybkie ||

Witam nowe dziewczyny.
A ja dzis wstalam z bólem głowy jakims cisnieniowym bo az rumieńców dostalam.
I nawet kawy nie robie bo wole nie ryzykować. Zaczynam dzień od zielonej herbatki. Dzień dobry wszystkim :)
U mnie dni płodne wypadly na wyjeździe gdzie nie bylo okazji zaszaleć bo duzo ludzi w domu i spalismy naszą 3. Echh stracony cykl czuje..:-( :(:( kolejny też do bani bo mąż ma zabieg. Takze do staranek wracam lutym...trzymam kciuki za was!
Betii czy to przypadkiem nie Twój synek miał rumień?? Ja bym uważała na zaczerwienione poliki, bo u mnie to był jeden z objawów choroby... Myślałam że mam uczulenie na prenatal duo, a mogło to iść od parwowirusa... Potem przyszły jeszcze bóle nadgarstków i kolan. Wyczul się na to!

Biel vizira ja juz niestety wogole nie wierzę ze bede mamą ale bede trzymac kciuki za was
Smutno mi [emoji3525] Daj sobie jeszcze kilka dni i jak nie będzie małpiszona to zrób kolejny test [emoji8]

Ja wlasnie po wizycie. W 4dc mialo10mm dzis 9dc 25mm !!!! Mowił ze szansa na blizniaki. Dal zaskrzyk. Pupa boli hehehe a dzis trzeba juz po polnocy dzialac [emoji16][emoji847][emoji41][emoji173]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
reklama
@Jivka az mnie to zastanowiło i zmartwilo...z tym rumieniem. Nawet bym nie pomyślała ze i u doroslych mozr to wystąpić, myslalam ze to wirus dziecięcy. Puki co rumieńców nabrałam ale zadnych innych objawów. Dzięki za inf.

Do góry