reklama
umi2
Fanka BB :)
Mowi sie o spadku gdy temperatura rozni sie od tej z dnia poprzedniego o 0,2 stopnie. Takie wahania są normalne[emoji6]U mnie dzis 6dpo temperarura spadla z 36,80 do 36,70 mam nadzieje ze to nie na @ bo chyba za szybko na spadek? A moze chwilowe wahniecie. Podstawowa temp jest u mnie na poziomie 36,40
Witaj. Powodzenia życzę.[emoji16]Hej My staramy się od pół roku. To nasze drugie dziecko wspólne ale z poprzednich związków mamy 3. Swoje lata też już mamy ale Pani Doktor mówi że owulacja piękna więc na razie działamy. Obecnie 18 dc przy cyklach co 28 dni. Czekamy 9.01 na testowanie. Ten cykl stymulowany clo i obecnie przez 10 dni na luteinie. Jeśli tym razem się nie uda to w lutym zapisana jestem na HSG. Oby się udało bo boję się tego badania
Mam nadzieję że uda się nam wszystkim w 2019 chwalić brzuszkami a nie testami owulacyjnymi [emoji6]
Mowi sie o spadku gdy temperatura rozni sie od tej z dnia poprzedniego o 0,2 stopnie. Takie wahania są normalne[emoji6]Witaj. Powodzenia życzę.[emoji16]
Dziękuje za info
Pierwszy cykl mierzę temp i kompletnie się na tym nie znam
Niutka43
Czytałam też że implementacja zarodka może cechować się jednodniowym minimalnym spadkiem temperatury. Ale nie wiem czy 6 dpo to nie za wcześnie - choć komórka może wędrować do macicy od 6 do 12 dpo.U mnie dzis 6dpo temperarura spadla z 36,80 do 36,70 mam nadzieje ze to nie na @ bo chyba za szybko na spadek? A moze chwilowe wahniecie. Podstawowa temp jest u mnie na poziomie 36,40
Niutka43
Luzik! Oczywiście masz rację co nie zmienia faktu że tempka może spaśćNie to żebym się czepiała, po prostu bardzo często są mylone te dwa pojęcia a jest to całkiem coś innego. PS. Nie piszę tego po złości jak coś.
Zobacz załącznik 928916
Zobacz załącznik 928917
Nie to żebym się czepiała, po prostu bardzo często są mylone te dwa pojęcia a jest to całkiem coś innego. PS. Nie piszę tego po złości jak coś.
Zobacz załącznik 928916
Zobacz załącznik 928917
Ja przeczytalam implantacja więc nawet nie zauwazylam bledu
A wiesz dlaczego? Dlatego:
Zobacz załącznik 928920
Dokladnie tak
Zobaczymy jutro jaka bedzie tempka
Mam ochote iść juz spac i sie przekonac
Tyle z nie myślenia o ciąży
Niutka43
Ja też myślę tylko o mierzeniu każdego dnia rano po zamierzeniu już bym chciała następny ranek. A kazali wyluzować bo łatwiej zajść [emoji12][emoji12]Dokladnie tak [emoji14]
Zobaczymy jutro jaka bedzie tempka
Mam ochote iść juz spac i sie przekonac
Tyle z nie myślenia o ciąży
reklama
Niutka43
I to jest chyba najzdrowsze podejście. Przykro mi z powodu poronienia Ja może bym wyluzowała ale u mnie zegar tyka. AMH bardzo niskie i każdy cykl na wagę złota. Jak to mówi moja Pani Doktor nie ma ociągania. Ostro do roboty A czy któraś z Was miała miała robione HSG - krążą po forach straszne historie o bolesności tego badania ?No i to jest prawda! My wyluzowaliśmy i 'bam' ciąża. Nie mierzę temperatury, nie sprawdzam tak czy jest owulacja, kochamy się kiedy mamy na to ochotę a nie kiedy trzeba. Inaczej to ja już wariowałam... Teraz po poronieniu jest mi trochę ciężej ale powoli staram się wyluzować.