reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Witam.
@ mi się spóźnia jeden dzień. Ale to pewnie przez to, że w tym cyklu jajnik bolał mnie chyba 11 dni owulacyjnie. I czuję, że pęcherzyka nie pękł tylko zrobiła się torbielka. Na ciaze szans w tym cyklu nie było.
A mąż mi coś wczoraj napomknął, że chce czekać do czerwca :/

Czytałam Was ale się pogubiłam.
Wiem tylko, że widziałam test pozytywny u @Ladym00n . Moim zdaniem to najlepiej skonsultować z ginem.A czemu Cię dkusilo zrobić test po @? "
@ spóźniała się 3dni, zrobiłam test jak zaczęłam plamić, niby słaba kreska. Później zrobiłam test i widoczna ale słaba. W sumie tak z ciekawości

reklama
@ spóźniała się 3dni, zrobiłam test jak zaczęłam plamić, niby słaba kreska. Później zrobiłam test i widoczna ale słaba. W sumie tak z ciekawości
To może jednak lepiej sprawdzić u gina? Może jest wszystko ok i jest nadal fasolka?
Ja w ciąży z córką w 5tc dostałam krwawienia. Myślałam, że już po i z taką myślą jechałam do szpitala. Tam się okazało, że zciaza ok. Dostawałam leki i po kilku dniach plamienia żywa krwią zaczęło być brunatne aż znikło.

To może jednak lepiej sprawdzić u gina? Może jest wszystko ok i jest nadal fasolka?
Ja w ciąży z córką w 5tc dostałam krwawienia. Myślałam, że już po i z taką myślą jechałam do szpitala. Tam się okazało, że zciaza ok. Dostawałam leki i po kilku dniach plamienia żywa krwią zaczęło być brunatne aż znikło.
Moją gin dopiero po nowym roku urzęduje, a i tak trzeba się 2tyg wcześniej zapisać. Nie uśmiecha mi się iść prywatnie na już, bo tu sylwester tu święta a portfel coraz chudszy. Zrobię dziś test wieczorem i zobaczymy czy jest sens cokolwiek kombinować

Dzien dobry przy deszczowej sobocie.
Wczoraj troche do późna siedzilismy z mężem, jakiś film i duuuuzo ♡♡♡..
Dziś zwlec sięz łóżka nie moglam..wyobraźcie sobie ze nawet śniadanie do łóżka mi dzis mąż z synkiem przygotowali..no żyć nie umierać ❤❤
Miłego dnia ♡♡☆☆

Witajcie ja tez dziś zabiegana [emoji6] robię wszystko żeby nie myśleć , wymyślam zadania , chodzę po znajomych [emoji5]
Oby do 3 ... [emoji173]️ miłego dnia i nadziei do testowania

reklama
No właśnie były Tak prawie na równi te kreski

Wiesz co niektórzy mają tak, że nigdy ta druga krecha nie jest mega ciemna, ale uznaje się że najciemniejsza kreska w całym cyklu to ta pozytywna. Albo po prostu rób je dalej może owulacji jeszcze nie bylo?
Jak masz ich więcej to ja bym dalej robiła. Ja tak miałam że w 19 dc były takie same a dopiero w 29dc była druga mega mocna.

Do góry