G
gosc19
Gość
Gdzie taką cena? [emoji43]Suplement ale moja gina bardzo go poleca zwłaszcza starającym się o dzieckoZobacz załącznik 928963
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gdzie taką cena? [emoji43]Suplement ale moja gina bardzo go poleca zwłaszcza starającym się o dzieckoZobacz załącznik 928963
A to drogo czy tanio ??? W i-apteka w necieGdzie taką cena? [emoji43]
Ja najtaniej za 41 Chyba znalazlamA to drogo czy tanio ??? W i-apteka w necie
No to ja nieźle przepłaciłam. Będę szukać taniej dzięki za infoJa najtaniej za 41 Chyba znalazlam
No to ja nieźle przepłaciłam. Będę szukać taniej dzięki za info
Dokładnie na gemini zamówiłam teraz [emoji4]Teraz zerkam i na gemini jest za 41 zł. Ale przebitka. Masakra.
Prawie jeszcze raz tyleDokładnie na gemini zamówiłam teraz [emoji4]
I to jest chyba najzdrowsze podejście. Przykro mi z powodu poronienia Ja może bym wyluzowała ale u mnie zegar tyka. AMH bardzo niskie i każdy cykl na wagę złota. Jak to mówi moja Pani Doktor nie ma ociągania. Ostro do roboty A czy któraś z Was miała miała robione HSG - krążą po forach straszne historie o bolesności tego badania ?
To Ty masz bardzo ładne. Ja 0.46 i tak się bałam ale po monitoringu w obu jajnikach pęcherzyki są. Może nie jakaś oszałamiająca ilość ale są. Byłam też u endokrynologa i pytałam o amh i fsh to mi powiedziała że nie z takimi wynikami miała pacjentki które zaszły. No zobaczymy. Ja grudniowy cykl na clo - pecherzyk książkowy wzrost. Styczniowy będę musiała naturalnie. Jak się nie uda to w lutym HSG i wtedy cykl z clo. Pani doktor mówi że często po "przedmuchaniu" HSG szybko się zachodzi. Nadzieja umiera ostatniaJak niskie masz AMH?
U mnie 1,25 i kazał szybciutko zaciążyć. Miałam laparo i chromotubacje, wiec wszystko drożne, zrostów nie mam ani endomendy. Teraz stymulacja clo i liczę bardzo na ten cykl!
Trzymam kciuki, żeby HSG nie było potrzebne!
ja biorę ovarin, co prawda cykle mam regularne ale mi poprzednia gin polecała a ten nowy tez był za... także biorę... jedno co zauważyłam to ze mnie cycki nie bolą przed @ jak go bioręDokładnie na gemini zamówiłam teraz [emoji4]