reklama
Ann89
Fanka BB :)
Sorki że się wtrącam. Też straciłam córkę. Urodziłam martwe dziecko w 28tc. Pół roku po cc, z nadzieją na kolejną ciążę trafiłam na wątek staraczkowy. Jasne, było ciężko, ale jakiś nie mrozilo mnie to że dziewczyny zachodzą i piszą na tym samym wątku. Ba, jeszcze mocniej im kibicowałam bo fajnie nam się razem pisało i tak jakoś stały mi się bliskie. Mi też w końcu udało się zajść w ciążę i urodzić zdrowego synka. 2 lata później wróciłam na staraczkowy i miałam puste jajo. Po tym dostałam dobrą pracę, więc starania odłożyliśmy. W styczniu 2018 znów zaczęliśmy się starać i pisałam z dziewczynami. W międzyczasie znów przeszliśmy przez stratę. I forum mi pomogło przez to przejść, i te staraczki i te dziewczyny w ciąży bo nie jedna z nich to samo jeszcze nie dawno przezywała.Skoro jedna z nas napisała swoje zdanie też to zrobię. Ja jestem po stracie, urodziłam martwą córkę i bardzo chciałabym kolejnego dziecka niestety od prawie roku nic.. założyłam konto tutaj, żeby nie czuć się samotna i móc się wyżalić kiedy miesiączka przyjdzie. To wątek dla starających się, a ciągle widzę wypowiedzi ciężarnych. Przykro, bardzo przykro czyta mi się jak kobieta w ciąży żali się, że zmęczona itd.. Moje pytanie brzmi co ona tu robi? Są wątki dla ciężarnych.
Teraz jestem w 25tc, wiele dziewczyn pamiętam i wszystkim wam kibicuję i wiem poniekąd jak się czujesz i jak czasami to wszystko jest denerwujące i dołujące ale te dziewczyny które teraz zaszły w ciąże dalej się czują waszą częścią, przecież pisaliście razem od kilku miesięcy prawie codziennie.
MamaZblizną
Cieszę się i życzę wam powodzenia. w takim razie ja stąd uciekam Każda z nas jest inna i inaczej reaguje na takie rzeczy. Ja cieszę się jak dziewczynom się uda, ale to nie znaczy, że chce czytać o ich 9 msc ciąży.
Się porobiło na forum. A dopiero dołączyłam...
Od siebie powiem, że kolejny dzień czekania na magiczny dzień okresu mam za sobą! Jeszcze 6-7 dni i będę wiedziała, czy dalej się staramy, czy czekamy na nowego członka rodziny
Takie pytanie z mojej strony, czy któraś z Was bierze wiesiołek?
Od siebie powiem, że kolejny dzień czekania na magiczny dzień okresu mam za sobą! Jeszcze 6-7 dni i będę wiedziała, czy dalej się staramy, czy czekamy na nowego członka rodziny
młoda1994
Ja niestety nie mogę ale dużo p nim czytałam i dużo dziewczyn go poleca.Się porobiło na forum. A dopiero dołączyłam...
Aneczka85_01
Ah dziewczyny zawsze znajdzie się jakaś czarna owca. Jesteśmy na tym forum od długiego czasu , mamy prawo pisać o swoich związkach , dwóch kreskach bądź dupie marynie. To nasza sprawa jakie tematy poruszamy i jeśli się komuś nie podoba to niech nie czyta. Dobrze ze inny wątek jest i trzeba go zrobić zamkniętym by nikt się nie wypowiadał nie pytany . Po to tu jesteśmy by się dzielić swoimi przeżyciami . Tylko się wkurzyłam , mogłam nie czytać tych paru stron
młoda1994
Tego to akurat nie wiem ale jak wiesz na 100% że miałaś owu to wes tylko do 13dc. Są dziewczyny które brały wiesiolek cały cykl i dzieci urodziły ale pisze i dużo dziewczyn pisało że wiesiolek może powodować skurcze macicy co może się skończyć wczesnym poronieniem. Dlatego jest zalecane od 1 dc aż do owulacji.Właśnie brałam w tym cyklu i zastanawiam się, kiedy dokładnie przestawać go brać, czy w dzień owulacji jeszcze go brać, czy już nie. Bo teoretycznie po owulacji przytulamy się jeszcze z mężem... Hmm...
reklama
młoda1994
Kochana nie ma co się denerwować. Po prostu dziewczyny wypowiedziały swoje zdanie i się porobiło. Każdy ma prawo się wypowiedzieć ale każda inaczej to odbiera i później wychodzi coś takiego. Ale nie ma co wspominać. Wiem z doświadczenia bo miałam kwas na wątku ciaza po poronieniu. Ale już wszystko jest w porządku. I mam nadzieję że tutaj też będzie.Ah dziewczyny zawsze znajdzie się jakaś czarna owca. Jesteśmy na tym forum od długiego czasu , mamy prawo pisać o swoich związkach , dwóch kreskach bądź dupie marynie. To nasza sprawa jakie tematy poruszamy i jeśli się komuś nie podoba to niech nie czyta. Dobrze ze inny wątek jest i trzeba go zrobić zamkniętym by nikt się nie wypowiadał nie pytany . Po to tu jesteśmy by się dzielić swoimi przeżyciami . Tylko się wkurzyłam , mogłam nie czytać tych paru stron