reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Skoro jedna z nas napisała swoje zdanie też to zrobię. Ja jestem po stracie, urodziłam martwą córkę i bardzo chciałabym kolejnego dziecka niestety od prawie roku nic.. założyłam konto tutaj, żeby nie czuć się samotna i móc się wyżalić kiedy miesiączka przyjdzie. To wątek dla starających się, a ciągle widzę wypowiedzi ciężarnych. Przykro, bardzo przykro czyta mi się jak kobieta w ciąży żali się, że zmęczona itd.. Moje pytanie brzmi co ona tu robi? Są wątki dla ciężarnych.
Pola.. dziewczyny w ciazy byly wczesniej starajacymi sie.. z pewnoscia znaja tu osoby ktore nadal sie staraja.. znaja tez uczucie nieudanych staran.. czesto moga rowniez podniesc na duchu mowiac jak u nich sytuacja wygladala.. czy podpowiedziec w kwestiach w ktorych bezdzietne staraczki nie pomogą bo nie wiedzą jak to jest.. ;)

reklama
To już sobie pozwolę odpowiedzieć na twoje pytanie , ponieważ niektóre dziewczyny które tutaj piszą są długo długo na forum i zajść nie mogły , jak zaszły to dlaczego miały by się przenosić na ciążowe wątki skoro się zżyły z dziewczynami bo naprawdę bardzo długo tutaj ze sobą piszą ,o wszystkim od starań po związki i nikomu to nie przeszkadza ,a niestety ten wątek już parę lat istnieje z tym że tylko rok jest edytowany z nowym rokiem.
Skoro jedna z nas napisała swoje zdanie też to zrobię. Ja jestem po stracie, urodziłam martwą córkę i bardzo chciałabym kolejnego dziecka niestety od prawie roku nic.. założyłam konto tutaj, żeby nie czuć się samotna i móc się wyżalić kiedy miesiączka przyjdzie. To wątek dla starających się, a ciągle widzę wypowiedzi ciężarnych. Przykro, bardzo przykro czyta mi się jak kobieta w ciąży żali się, że zmęczona itd.. Moje pytanie brzmi co ona tu robi? Są wątki dla ciężarnych.

Ja jestem typowa starczką i zapisując się do tego forum taki miałam zamiar, posłuchać o innych historiach i czasmi się poradzić, wyzalic,

To już sobie pozwolę odpowiedzieć na twoje pytanie , ponieważ niektóre dziewczyny które tutaj piszą są długo długo na forum i zajść nie mogły , jak zaszły to dlaczego miały by się przenosić na ciążowe wątki skoro się zżyły z dziewczynami bo naprawdę bardzo długo tutaj ze sobą piszą ,o wszystkim od starań po związki i nikomu to nie przeszkadza ,a niestety ten wątek już parę lat istnieje z tym że tylko rok jest edytowany z nowym rokiem.
Dla mnie nie przeszkadza niech piszą o facetach, ciotkach, teściowych czy o czym tam chcą, ale ja unikam tematów ciąż, bo mnie to najzwyczajniej w świecie boli. Ja nie bronię zostać na wątku, ale podejrzewam, że wiele z nas nie ma przyjemności czytać o ciąży.

A Tobie cos nie pasuje? Gadamy tu o wszystkim.. jakby nie bylo jedno z drugim jest zwiazane.
Nie, to wlasnie Ty zaczelas tematy zwiazku na tym forum. Z przyjemnascia sledzilam forum az do momentu kiedy zaczelas rozpisywac sie o swoim Jasku, pracy, omijam twoje wpisy ale po dluzszym czasie jest to zwyczajnie irytujace. Dlatego powtarzam mozna zalozyc inny watek i tam sie wyzalac.

Stworzyłam temat (jestem prawie dumna z siebie), co by kolejne żale i problemy nie wynikały. Zapraszam :)
Nowy temat
Ok idę tam tu już nic nie napisze. Bo mnie wkur.. aja niektóre osoby [emoji23]
Po to jest forum żeby pisać o wszystkim. Czyli pewnie jak te osoby co im nie pasuje że są tu ciężarne jak znajdą też odejdą.

reklama
Do góry