reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Misia ja tyle z moim mężem przeszłam, ze myślałam ze już dobrze nie będzie :( a tu niespodzianka. Wymagało duuuuuzo pracy ale teraz jest dobrze.

reklama
Misia ja tyle z moim mężem przeszłam, ze myślałam ze już dobrze nie będzie :( a tu niespodzianka. Wymagało duuuuuzo pracy ale teraz jest dobrze.
Nie chce sie rozpisywac w temacie.. ale to powazna sprawa.. nie klotnia w domu o pierdole.. niestety.. klotnie domowe to mamy juz opanowane od dawna..

Nie chce sie rozpisywac w temacie.. ale to powazna sprawa.. nie klotnia w domu o pierdole.. niestety.. klotnie domowe to mamy juz opanowane od dawna..
Mój związek też wisiał na włosku, ale z wszystkiego da się wyjść :) Trzymam za was kciuki. Wierz mi, że jeśli w tym cyklu nie udało się to w kolejnym bedziesz nadal z nami :D

Kochana wiem że to okropne jak facet ma swój świat i imprezuje wciąż kiedy my chcemy żyć spokojnie z nimi u boku. U mnie też było bardzo trudno po pół roku małżeństwa zastanawiam się nad rozwodem, przezywalam koszmar co średnio 3m, ale ciągle byli mi szkoda naszego wspólnego życia, a po ślubie on nie mógł zrozumieć że się coś skończyło tylko koledzy w głowie, koszmar. A teraz już 3 lata po i to rolę się odwróciły ja bym gdzieś poszła ten stary len siedzi na kanapie i się śmieje że on uwielbia w domu odpoczywać. Los bywa przewrotny

A Tobie cos nie pasuje? Gadamy tu o wszystkim.. jakby nie bylo jedno z drugim jest zwiazane.
Kochana jak komuś się nie podoba to po prostu niech nie komentuje. Nie jest nam tu potrzebny jakiś kwas. A jeśli masz ochotę się wygadać i wyzalic tak jak z resztą każda z nas to nikt nie broni. A wsparcie dużo pomaga.

reklama
Skoro jedna z nas napisała swoje zdanie też to zrobię. Ja jestem po stracie, urodziłam martwą córkę i bardzo chciałabym kolejnego dziecka niestety od prawie roku nic.. założyłam konto tutaj, żeby nie czuć się samotna i móc się wyżalić kiedy miesiączka przyjdzie. To wątek dla starających się, a ciągle widzę wypowiedzi ciężarnych. Przykro, bardzo przykro czyta mi się jak kobieta w ciąży żali się, że zmęczona itd.. Moje pytanie brzmi co ona tu robi? Są wątki dla ciężarnych.

Do góry