reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Ja wstałam wcześniej, ide przed pracą na bete. Mam trochę stresa bo z jednej strony sa małe szanse ze będzie powyżej 5... :(

reklama
Ja to tesciowke mam na szczęście, dobrą tylko plotkara. Jeżeli jej powiemy o ciąży to już wszyscy będą woedzieli[emoji6] A mojej mamie już powiedziałam. Nie wytrzymałam bo wiem że mogę na nią liczyć i mnie wspiera [emoji6] stoję i czekam w kolejce na drugą betę. Denerwuje się....oby wyszedł wzrost, wyniki dopiero po 14....

Będzie dobrze , trzymam kciuki

Witam się i ja. Jeśli tak cała ciąże będę mieć to masakra. W nocy nie mogę spać ranao się szybko budzę. Boże...
Ja dziś do pracy na 11 do 18 jedyny taki dzień jak zamykam przedszkole.
Moja teściowa to temat rzeka nie cierpię jej. W kościele w pierwszej lazwce a o gada wszystkich. Koleżanki się poobrazaly na nią bo jednej powiedziała że za gruba itp.
Ciągle keczy na brak pieniędzy cale Zycie na ręce i od 20 lat umiera. Z koleżanką na raka przestała się spotykać bo ktoś jest bardziej chory od niej. A ona zdrowa tylko sobie wmawia. Kilkanaście lat temu miała operacje nie ma jelita grubego i wmawia sobie wszystkie choroby. Jak lekarz stwierdzi że jest wszystko dobrze to go zmienia. Masakra denerwuje mnie. Czasami muszę wyjść normalnie. Naszczesicie mieszka 60 km od nas

Witam się i ja. Jeśli tak cała ciąże będę mieć to masakra. W nocy nie mogę spać ranao się szybko budzę. Boże...
Moja teściowa to temat rzeka nie cierpię jej. W kościele w pierwszej lazwce a o gada wszystkich. Koleżanki się poobrazaly na nią bo jednej powiedziała że za gruba itp.
Ciągle keczy na brak pieniędzy cale Zycie na ręce i od 20 lat umiera. Z koleżanką na raka przestała się spotykać bo ktoś jest bardziej chory od niej. A ona zdrowa tylko sobie wmawia. Kilkanaście lat temu miała operacje nie ma jelita grubego i wmawia sobie wszystkie choroby. Jak lekarz stwierdzi że jest wszystko dobrze to go zmienia. Masakra denerwuje mnie. Czasami muszę wyjść normalnie. Naszczesicie mieszka 60 km od nas

Współczuje bo moja taka sama . Ma wszystkie choroby świata [emoji23][emoji23][emoji23]

Na pewno później bedzie lepiej, podobno najgorszy jest pierwszy trymestr :)
A tesciowa jak to tesciowa... to chyba rzadkość ze jest idealna... niestety...

Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P

Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi ;) dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]

reklama
Dziewczyny.. pytanie natury technicznej.. nie jedzcie sniadania w tym momencie ;P

Zawsze od razu po stosunku wyplywa ze mnie wiekszosc tego co moj kochany pozostawi ;) dzisiaj rano nie wyplynelo nic.. ani kiedy lezalam w lozku ani kiedy poszlam do toalety.. jesli mozna zapytac to jak to u Was wyglada? Ja juz nie pamietam z czasow kiedy staralam sie o chlopcow ale cos mi swita ze kiedy to byly te dni i zaskakiwala fasolka to nic nie wyplywalo.. i teraz troche glupieje bo nie wiem czy faktycznie tak to dziala czy nie? [emoji848]

Co ma zostać to zostanie . Tez często mam tak ze nie wypływa bardzo długo a niekiedy tylko wstanę i leci.

Do góry