Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Badalam beta hcg a przynajmniej tak mówiłam w labA to nie beta hcg tylko hcg. To są inne wartości i inne przyrosty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Badalam beta hcg a przynajmniej tak mówiłam w labA to nie beta hcg tylko hcg. To są inne wartości i inne przyrosty
Czyli co? Cos nie tak z moim wynikiem?
Dziewczyny Jak wiecie jestem podstawieniu tabletek i boję się że będę długo czekała na okres i dużo sobie czytałam o naturalnych metodach przyspieszenie okresu I powiem wam że wyczytałam o piciu herbaty z dziurawca Bądź z czarnej malwy Jestem ciekawa czy to skutkuje Czy któraś z was o tym słyszała lub może testował?
Hej ja też termin mam na sobotę daj znać jak zrobisz betęCześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od dluzszego czasu i dopiero teraz mam odwage napisac
29 kwietnia mialam ostatni dzien plodny, wtedy też sie mocno przytulaliśmy tego dnia rano mialam tez delikatnie zabarwiony na różowo sluz, podejrzewam ze to mogło byc plamienie owulacyjne.
Od niedzieli mam straszną zgagę, jestem zmeczona, senna. Dzisiaj tez nie mam apetytu i mam delikatne nudnosci.
Czy to mozliwe żebym tak szybko miala jakies objawy ciazy? Termin miesiaczki wypada mi na sobote, czy myslicie ze moge jutro zrobić bete z krwi?
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje
Z gory wam dziekuje za odpowiedz
Hej ja też termin mam na sobotę daj znać jak zrobisz betę
O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]Ja próbowałam z gorąco kąpielą z czerwonym winem z brzuszkami przez 30 minut i Przytulanki nic nie pomogło. Sama @ przyszła na 8 dzień po terminie spodziewanym okresie. Jak ma przyjść to nie przyjdzie A jak nie ma jej być to zawsze przychodzi w terminie.