młoda1994
Fanka BB :)
Mnie to strasznie zaczęło irytować.O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie to strasznie zaczęło irytować.O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]
Pewnie tak bo ovarin ma kwas foliowy więc jak będziesz dodatkowo brała kwas foliowy to będziesz miała za duża dawka. Bo w ovarinie znajduje się kwas foliowy 0.4 więc raczej sam kwas foliowy odstawić.Dziewczyny wracam od gin i kazał mi zażywać ovarin. 1 raz się z nim spotykam i wiem że spora część z Was też zazywa i Wiem że już tu była rozmowa na ten temat ale nie do końca pamiętam. Przy zażywaniu go odstawić kwas foliowy który łykam? Zapomnialam mojego gina zapytać
Dziewczyny wracam od gin i kazał mi zażywać ovarin. 1 raz się z nim spotykam i wiem że spora część z Was też zazywa i Wiem że już tu była rozmowa na ten temat ale nie do końca pamiętam. Przy zażywaniu go odstawić kwas foliowy który łykam? Zapomnialam mojego gina zapytać
Masz gdzieś aptekę DOZ? Tam ovarin ma dobra cenę przez aplikacje jak kupisz . Pamietam ze w aptekach opakowanie kosztuje ok 60 zł a tam 43.
No to ja mam identycznie, ale dzwoniłam do ginekologa i powiedział że wartości dla wczesnej ciąży są bardzo rozbieżne, najważniejszy jest przyrost A laboratoria zazwyczaj mają jakieś swoje wskaźniki. Powiem Ci że na samym początku się przestraszyłem, chociaż czułam że wszystko jest ok, bo ciało wysylalo sygnały.U mnie też dziwne wartości że ciąża dopiero od 200. Spójrz Zobacz załącznik 969713