reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@adzik informacje mam od Pani z apteki, ale mówiła że przy ovarinie nie ma już konieczności przyjmowania kwasu foliowego. Dawka dzienna przy dwoch tabletkach ovarinu wychodzi 400.
W mojej aptece niezmiennie płacę 49,99zł za opakowanie.

reklama
Dziewczyny, ja już się zapisałam nawet do gina jakby się udało [emoji16] wiem, przesadzam, bo tylko potem się rozczaruje, ale akurat wskoczył wolny termin na 28.06, a tam sie dostać to masakra.. Najwyzej przesunę jak się nie uda [emoji16]
Zbieram się do gina
Powodzenia, trzymam kciuki [emoji106] i czekam na wieści [emoji6]
O co racja to racja, jak ja ją chce to pewnie będę czekać a jak nigdy nie chciałam to sobie przychodziła małpa wredna [emoji205]
Ja sie nastawiłam, że będzie dziś, tak wychodzi wg kalendarzyka, ale oczywiście jak na złość nie ma [emoji53] a zawsze była z rana... czyli sie wszystko poprzesuwa, ech..

Dziewczyny.. kiedys pisalysmy o winach i mowilam ze mam w pracy 0.05% i 0.5% i nie pamietam nazwy trzeciego ktore ma 0.00%.. wiec juz pamietam bo znalazlam schowana butelke w kącie regalu.. tu akurat musujace ale zwykle wina tez byly takie :)Zobacz załącznik 969778
Dzięki Misia, będziemy wiedzieć czego szukać jak już zafasolkujemy [emoji16]

reklama
Do góry