Dziś właśnie idę o 13 kończę pracę i leceRzeczywiscie ladna podobne widzialam w sinsay[emoji6] moze tam zajrzyj[emoji4]
reklama
Ja się nie znam nigdy nie robiłam bety i nie mam pojęcia jak ja interpretować [emoji23] ale trzymam kciuki bliźniaki to by było superDziewczyny która robiła bete wczoraj ? Tak sobie myśle ze przyrost jest bardzo dużo to może będą bliźniaki ?? Po 48 h przyrost na poziomie więcej niż 100% .
Anita1990
moderatorka
Ja tak jak Marta nie chciałam 2 dziecka. Długo się zarzekałam, ze na 1 koniec. Z wygody z lenistwa. Ze strachu, ze moje idealne życie runie jak domek z kart. Ale Michał dziennie mówi, ze to jego marzenie, prosi o rodzeństwo, z zachwytem zaglada do wózków dziecięcych i się przełamałam. Teraz czuje, ze to dobra decyzja.
Mój Oliwier to samo ciągle powtarzał że nie chce być sam.Ja tak jak Marta nie chciałam 2 dziecka. Długo się zarzekałam, ze na 1 koniec. Z wygody z lenistwa. Ze strachu, ze moje idealne życie runie jak domek z kart. Ale Michał dziennie mówi, ze to jego marzenie, prosi o rodzeństwo, z zachwytem zaglada do wózków dziecięcych i się przełamałam. Teraz czuje, ze to dobra decyzja.
Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Ja robiłam. W sobotę miałam 811 wczoraj 2260
Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
To do Aneczki odpowiedź.
Mam nawal w pracy, nawet nie mam kiedy Wam przeczytać [emoji17] naprodukowalyscie ładnie [emoji16] wczoraj byłam na becie - 108. Dzisiaj powinnam okres dostać, zrobiłam test. Kreska ciemniejsza, brzuch rwie wieczorami nie milosiernie. Biust jakbym miała implanty, pełny nabrzmialy. A tak to poza tym żadnych innych objawów [emoji6] 20.05 do lekarza. Wiecie jak w moim laboratorium dziwny opis- od 200 dopiero ciąża.....zdenerwowałem się i zadzwoniłam od razu do ginekologa ale uspokoił mnie
Marta, czasami przez internet można zamówić rzeczy, które będą w gazetce z tygodniowym wyprzedzeniem niestety teraz te marynarki już są niedostępne w sklepie internetowymO super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
Wspaniała wiadomość!!! Gratulacje!Mam nawal w pracy, nawet nie mam kiedy Wam przeczytać [emoji17] naprodukowalyscie ładnie [emoji16] wczoraj byłam na becie - 108. Dzisiaj powinnam okres dostać, zrobiłam test. Kreska ciemniejsza, brzuch rwie wieczorami nie milosiernie. Biust jakbym miała implanty, pełny nabrzmialy. A tak to poza tym żadnych innych objawów [emoji6] 20.05 do lekarza. Wiecie jak w moim laboratorium dziwny opis- od 200 dopiero ciąża.....zdenerwowałem się i zadzwoniłam od razu do ginekologa ale uspokoił mnie Zobacz załącznik 969648
MisiaJasia
Fanka BB :)
Ja juz od godziny w pracy.. odliczam do 16.. Janka jakis wirus lapie. Wczoraj przespal caly dzien.. cala noc.. i spi dalej.. gardlo go boli.. Rano chcial sie do mnie podobierac ale 2 razy przelknal sline i nie mogl z bólu.. więc nici..
Ten brzuch/jajnik boli nadal.. ale ten miesiac chyba bedzie spisany na samo nacieczenie sie obecnoscia Janka zanim wyjedzie.. bo jak go choroba rozlozyc do konca to juz nic nie zdzialamy.. trudno.. kazdy kolejny miesiac przybliza termin porodu na cieplejszy czas [emoji23] a ze dwoch rodzilam jesienia to fajnie byloby dla odmiany wiosna/pozna wiosna [emoji23]
Ten brzuch/jajnik boli nadal.. ale ten miesiac chyba bedzie spisany na samo nacieczenie sie obecnoscia Janka zanim wyjedzie.. bo jak go choroba rozlozyc do konca to juz nic nie zdzialamy.. trudno.. kazdy kolejny miesiac przybliza termin porodu na cieplejszy czas [emoji23] a ze dwoch rodzilam jesienia to fajnie byloby dla odmiany wiosna/pozna wiosna [emoji23]
reklama
Balbinka30
Fanka BB :)
A ja miałam wczoraj betę ok. 1700 i progesteron 27 i to jest wg moich obliczeń gdzieś 5 tydzień pierwsza w życiu ciąża, pierwsza w życiu beta i nie wiem czy to jest okej do lekarza umowilam się na spokojnie na 22 maja, mam nadzieję że nie za późno