reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Mam nawal w pracy, nawet nie mam kiedy Wam przeczytać [emoji17] naprodukowalyscie ładnie [emoji16] wczoraj byłam na becie - 108. Dzisiaj powinnam okres dostać, zrobiłam test. Kreska ciemniejsza, brzuch rwie wieczorami nie milosiernie. Biust jakbym miała implanty, pełny nabrzmialy. A tak to poza tym żadnych innych objawów [emoji6] 20.05 do lekarza. Wiecie jak w moim laboratorium dziwny opis- od 200 dopiero ciąża.....zdenerwowałem się i zadzwoniłam od razu do ginekologa ale uspokoił mnie
U mnie też dziwne wartości że ciąża dopiero od 200. Spójrz
969713

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od dluzszego czasu i dopiero teraz mam odwage napisac :)

29 kwietnia mialam ostatni dzien plodny, wtedy też sie mocno przytulaliśmy :) tego dnia rano mialam tez delikatnie zabarwiony na różowo sluz, podejrzewam ze to mogło byc plamienie owulacyjne.

Od niedzieli mam straszną zgagę, jestem zmeczona, senna. Dzisiaj tez nie mam apetytu i mam delikatne nudnosci.

Czy to mozliwe żebym tak szybko miala jakies objawy ciazy? Termin miesiaczki wypada mi na sobote, czy myslicie ze moge jutro zrobić bete z krwi?
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje :p

Z gory wam dziekuje za odpowiedz

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od dluzszego czasu i dopiero teraz mam odwage napisac :)

29 kwietnia mialam ostatni dzien plodny, wtedy też sie mocno przytulaliśmy :) tego dnia rano mialam tez delikatnie zabarwiony na różowo sluz, podejrzewam ze to mogło byc plamienie owulacyjne.

Od niedzieli mam straszną zgagę, jestem zmeczona, senna. Dzisiaj tez nie mam apetytu i mam delikatne nudnosci.

Czy to mozliwe żebym tak szybko miala jakies objawy ciazy? Termin miesiaczki wypada mi na sobote, czy myslicie ze moge jutro zrobić bete z krwi?
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje [emoji14]

Z gory wam dziekuje za odpowiedz
Cześć. Pewnie że możesz dołączyć. Objawy to są indywidualne sprawy. Nie każda kobieta ma objawy ciążowe. Jeśli chodzi o test z krwi to myślę że możesz zrobić jutro z rana i po południu już powinien być wynik. Jeśli będzie pozytywny powyżej 5 to w poniedziałek powtórzyć wynik i zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost bety co powie o tym że ciąża się prawidłowo rozwija.

Cześć. Pewnie że możesz dołączyć. Objawy to są indywidualne sprawy. Nie każda kobieta ma objawy ciążowe. Jeśli chodzi o test z krwi to myślę że możesz zrobić jutro z rana i po południu już powinien być wynik. Jeśli będzie pozytywny powyżej 5 to w poniedziałek powtórzyć wynik i zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost bety co powie o tym że ciąża się prawidłowo rozwija.

Przyrost sprawdza się po 48 godzinach zeby był prawidłowy zinterpretowany . Po paru dniach będzie przyrost ale niewiadomo czy prawidłowy . Jeśli już robić dla porównania to po 48 h

A no tak to wtedy kolejny test z krwi w piątek bo w sobotę labo zamknięte chyba że w szpitalu ale nie w każdym szpitalu zrobią badania nawet prywatnie jeśli nie Leżysz na oddziale
Przyrost sprawdza się po 48 godzinach zeby był prawidłowy zinterpretowany . Po paru dniach będzie przyrost ale niewiadomo czy prawidłowy . Jeśli już robić dla porównania to po 48 h

reklama
Dziewczyny.. kiedys pisalysmy o winach i mowilam ze mam w pracy 0.05% i 0.5% i nie pamietam nazwy trzeciego ktore ma 0.00%.. wiec juz pamietam bo znalazlam schowana butelke w kącie regalu.. tu akurat musujace ale zwykle wina tez byly takie :)
20190507_121235.jpeg

Do góry