reklama
Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
U mnie też dziwne wartości że ciąża dopiero od 200. SpójrzMam nawal w pracy, nawet nie mam kiedy Wam przeczytać [emoji17] naprodukowalyscie ładnie [emoji16] wczoraj byłam na becie - 108. Dzisiaj powinnam okres dostać, zrobiłam test. Kreska ciemniejsza, brzuch rwie wieczorami nie milosiernie. Biust jakbym miała implanty, pełny nabrzmialy. A tak to poza tym żadnych innych objawów [emoji6] 20.05 do lekarza. Wiecie jak w moim laboratorium dziwny opis- od 200 dopiero ciąża.....zdenerwowałem się i zadzwoniłam od razu do ginekologa ale uspokoił mnie
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Ja robiłam. W sobotę miałam 811 wczoraj 2260
No nie chciało mi się szukać postu [emoji23] przyrost jest bardzo duży wiec może to mnoga ciąża
Aneczka85_01
U mnie też dziwne wartości że ciąża dopiero od 200. Spójrz Zobacz załącznik 969713
A to nie beta hcg tylko hcg. To są inne wartości i inne przyrosty
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od dluzszego czasu i dopiero teraz mam odwage napisac
29 kwietnia mialam ostatni dzien plodny, wtedy też sie mocno przytulaliśmy tego dnia rano mialam tez delikatnie zabarwiony na różowo sluz, podejrzewam ze to mogło byc plamienie owulacyjne.
Od niedzieli mam straszną zgagę, jestem zmeczona, senna. Dzisiaj tez nie mam apetytu i mam delikatne nudnosci.
Czy to mozliwe żebym tak szybko miala jakies objawy ciazy? Termin miesiaczki wypada mi na sobote, czy myslicie ze moge jutro zrobić bete z krwi?
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje
Z gory wam dziekuje za odpowiedz
29 kwietnia mialam ostatni dzien plodny, wtedy też sie mocno przytulaliśmy tego dnia rano mialam tez delikatnie zabarwiony na różowo sluz, podejrzewam ze to mogło byc plamienie owulacyjne.
Od niedzieli mam straszną zgagę, jestem zmeczona, senna. Dzisiaj tez nie mam apetytu i mam delikatne nudnosci.
Czy to mozliwe żebym tak szybko miala jakies objawy ciazy? Termin miesiaczki wypada mi na sobote, czy myslicie ze moge jutro zrobić bete z krwi?
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje
Aneczka85_01
A ja mam dostać jutro okres albo pojutrze i niewiem czy czekać z testem . Piersi bolą i brzuch jak na okres . Hm
młoda1994
Cześć. Pewnie że możesz dołączyć. Objawy to są indywidualne sprawy. Nie każda kobieta ma objawy ciążowe. Jeśli chodzi o test z krwi to myślę że możesz zrobić jutro z rana i po południu już powinien być wynik. Jeśli będzie pozytywny powyżej 5 to w poniedziałek powtórzyć wynik i zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost bety co powie o tym że ciąża się prawidłowo rozwija.Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć? Czytam Was od dluzszego czasu i dopiero teraz mam odwage napisac
Strasznie sie nakrecam i nie wiem juz sama czy faktycznie moze cos byc na rzeczy czy moze wariuje [emoji14]
Aneczka85_01
Cześć. Pewnie że możesz dołączyć. Objawy to są indywidualne sprawy. Nie każda kobieta ma objawy ciążowe. Jeśli chodzi o test z krwi to myślę że możesz zrobić jutro z rana i po południu już powinien być wynik. Jeśli będzie pozytywny powyżej 5 to w poniedziałek powtórzyć wynik i zobaczyć czy jest prawidłowy przyrost bety co powie o tym że ciąża się prawidłowo rozwija.
Przyrost sprawdza się po 48 godzinach zeby był prawidłowy zinterpretowany . Po paru dniach będzie przyrost ale niewiadomo czy prawidłowy . Jeśli już robić dla porównania to po 48 h
młoda1994
A no tak to wtedy kolejny test z krwi w piątek bo w sobotę labo zamknięte chyba że w szpitalu ale nie w każdym szpitalu zrobią badania nawet prywatnie jeśli nie Leżysz na oddziale
Przyrost sprawdza się po 48 godzinach zeby był prawidłowy zinterpretowany . Po paru dniach będzie przyrost ale niewiadomo czy prawidłowy . Jeśli już robić dla porównania to po 48 h
reklama
MisiaJasia
Dziewczyny.. kiedys pisalysmy o winach i mowilam ze mam w pracy 0.05% i 0.5% i nie pamietam nazwy trzeciego ktore ma 0.00%.. wiec juz pamietam bo znalazlam schowana butelke w kącie regalu.. tu akurat musujace ale zwykle wina tez byly takie