Ciąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był samMarta, a nie chciałaś ze względu na ciąże/poród, czy coś innego skłoniło Cię do takiej decyzji?
Ja od zawsze marzyłam o córce, mam już nawet imię wybrane i to od paru lat. Oczywiście jeśli będzie chłopak to też się ucieszę, wiadomo. Ale jeśli miałabym wybór... Rozmawiałam dużo z mężem o tym, że na razie jedno i jeśli nie będę w stanie to tylko jedno, mąż na szczęście rozumie i mówi, że nie będzie naciskał jeśli ja nie będę chciałachociaż wiem, że jedynaki też nie mają lekko w życiu...
reklama
Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwachCiąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był sam
Isasza4444
Fanka BB :)
Paola coś w tym jest bo ja odkąd świadomie podjęliśmy decyzję że zaczniemy coś działać że chcemy drugie to też czuję taka lekkość bytu i power :-)Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwachChociaż od dziś jak tylko myślę, że zaczniemy się starać to taka rozanielona chodzę i tak jakbym dostała jakiegoś powera. Reszta uważam, że jakoś pójdzie. Przez pare lat byłam nianią, uwielbiam dzieci, myślę że byle przeżyć pierwsze pół roku, potem już będzie ok
![]()
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.Ja dziś odbyłam rozmowę z m. Wyczuł że opadlam z sił. Prosił mnie żebym się nie poddawala i że walczymy razem dalej. Jak mnie to rozczulilo. Jutro mam wizytę u gin poproszę o jakiś komplet badań
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
kolor nadzieji
Bo lidl ma to do siebie ze zanim pojawi sie cos to juz znika[emoji1] u mnie dziala banda wanda czyli panie w beretkach[emoji6]
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
Ale żeby tylko jeden model został i to rozmiar 42 masakra. A takie piękne [emoji24] może gdzieś dostanę podobneBo lidl ma to do siebie ze zanim pojawi sie cos to juz znika[emoji1] u mnie dziala banda wanda czyli panie w beretkach[emoji6]
kolor nadzieji
Rzeczywiscie ladna podobne widzialam w sinsay[emoji6] moze tam zajrzyj[emoji4]
O takie chciałam czarna [emoji24]Zobacz załącznik 969638
reklama
Aneczka85_01
Dziewczyny która robiła bete wczoraj ? Tak sobie myśle ze przyrost jest bardzo dużo to może będą bliźniaki ?? Po 48 h przyrost na poziomie więcej niż 100% .