Ciąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był samMarta, a nie chciałaś ze względu na ciąże/poród, czy coś innego skłoniło Cię do takiej decyzji?
Ja od zawsze marzyłam o córce, mam już nawet imię wybrane i to od paru lat. Oczywiście jeśli będzie chłopak to też się ucieszę, wiadomo. Ale jeśli miałabym wybór... Rozmawiałam dużo z mężem o tym, że na razie jedno i jeśli nie będę w stanie to tylko jedno, mąż na szczęście rozumie i mówi, że nie będzie naciskał jeśli ja nie będę chciała chociaż wiem, że jedynaki też nie mają lekko w życiu...
reklama
Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwach Chociaż od dziś jak tylko myślę, że zaczniemy się starać to taka rozanielona chodzę i tak jakbym dostała jakiegoś powera. Reszta uważam, że jakoś pójdzie. Przez pare lat byłam nianią, uwielbiam dzieci, myślę że byle przeżyć pierwsze pół roku, potem już będzie okCiąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był sam
Isasza4444
Fanka BB :)
Paola coś w tym jest bo ja odkąd świadomie podjęliśmy decyzję że zaczniemy coś działać że chcemy drugie to też czuję taka lekkość bytu i power :-)Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwach Chociaż od dziś jak tylko myślę, że zaczniemy się starać to taka rozanielona chodzę i tak jakbym dostała jakiegoś powera. Reszta uważam, że jakoś pójdzie. Przez pare lat byłam nianią, uwielbiam dzieci, myślę że byle przeżyć pierwsze pół roku, potem już będzie ok
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.Ja dziś odbyłam rozmowę z m. Wyczuł że opadlam z sił. Prosił mnie żebym się nie poddawala i że walczymy razem dalej. Jak mnie to rozczulilo. Jutro mam wizytę u gin poproszę o jakiś komplet badań
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
kolor nadzieji
Bo lidl ma to do siebie ze zanim pojawi sie cos to juz znika[emoji1] u mnie dziala banda wanda czyli panie w beretkach[emoji6]
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.
Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]
Ale żeby tylko jeden model został i to rozmiar 42 masakra. A takie piękne [emoji24] może gdzieś dostanę podobneBo lidl ma to do siebie ze zanim pojawi sie cos to juz znika[emoji1] u mnie dziala banda wanda czyli panie w beretkach[emoji6]
kolor nadzieji
Rzeczywiscie ladna podobne widzialam w sinsay[emoji6] moze tam zajrzyj[emoji4]
O takie chciałam czarna [emoji24]Zobacz załącznik 969638
reklama
Aneczka85_01
Dziewczyny która robiła bete wczoraj ? Tak sobie myśle ze przyrost jest bardzo dużo to może będą bliźniaki ?? Po 48 h przyrost na poziomie więcej niż 100% .