reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

Marta, a nie chciałaś ze względu na ciąże/poród, czy coś innego skłoniło Cię do takiej decyzji?
Ja od zawsze marzyłam o córce, mam już nawet imię wybrane i to od paru lat. Oczywiście jeśli będzie chłopak to też się ucieszę, wiadomo. Ale jeśli miałabym wybór... Rozmawiałam dużo z mężem o tym, że na razie jedno i jeśli nie będę w stanie to tylko jedno, mąż na szczęście rozumie i mówi, że nie będzie naciskał jeśli ja nie będę chciała :) chociaż wiem, że jedynaki też nie mają lekko w życiu...
Ciąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był sam

reklama
Ciąże miałam super poród też. Po prostu z lenistwa nie chciałam drugiego dziecka. Syn taki ogarnięty i samodzielny 7 lat już. Przeraża mnie nocne wstawanie, kupy itp. Mam fajną pracę która bardzo lubię. No ale cóż z drugiej strony nie chce by syn był sam
Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwach :( Chociaż od dziś jak tylko myślę, że zaczniemy się starać to taka rozanielona chodzę i tak jakbym dostała jakiegoś powera. Reszta uważam, że jakoś pójdzie. Przez pare lat byłam nianią, uwielbiam dzieci, myślę że byle przeżyć pierwsze pół roku, potem już będzie ok :D

Ja się boję ciąży i porodu. Plus mojego stresowania się, czasami zwykłymi pierdołami... Strasznie skacze mi puls w nerwach :( Chociaż od dziś jak tylko myślę, że zaczniemy się starać to taka rozanielona chodzę i tak jakbym dostała jakiegoś powera. Reszta uważam, że jakoś pójdzie. Przez pare lat byłam nianią, uwielbiam dzieci, myślę że byle przeżyć pierwsze pół roku, potem już będzie ok :D
Paola coś w tym jest bo ja odkąd świadomie podjęliśmy decyzję że zaczniemy coś działać że chcemy drugie to też czuję taka lekkość bytu i power :-)

Ja dziś odbyłam rozmowę z m. Wyczuł że opadlam z sił. Prosił mnie żebym się nie poddawala i że walczymy razem dalej. Jak mnie to rozczulilo. Jutro mam wizytę u gin poproszę o jakiś komplet badań

Ja dziś odbyłam rozmowę z m. Wyczuł że opadlam z sił. Prosił mnie żebym się nie poddawala i że walczymy razem dalej. Jak mnie to rozczulilo. Jutro mam wizytę u gin poproszę o jakiś komplet badań
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.

Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]

Bo lidl ma to do siebie ze zanim pojawi sie cos to juz znika[emoji1] u mnie dziala banda wanda czyli panie w beretkach[emoji6]
O super i to jest męskie podejście. Masz wspaniałego człowieka obok siebie. Razem dacie radę.

Ja już w drodze do pracy dziś mamy wycieczkę na łąkę. Ale zimno nic mi się nie chce [emoji24] ciekawe co mi gin powie.
W Lidlu od wczoraj są super marynarki w kwiaty ale są piękne od wczoraj niby. Byłam w 3 i w żadnym już nie było [emoji35]

O takie chciałam czarna [emoji24]
Screenshot_20190506-140518.jpg

reklama
Dziewczyny która robiła bete wczoraj ? Tak sobie myśle ze przyrost jest bardzo dużo to może będą bliźniaki ?? Po 48 h przyrost na poziomie więcej niż 100% .

Do góry