Podczytałam trochę. Młody złapał opiernicz bo wrócił z sanek przemoczony do majtek. Wszystko sie suszy a on herbatkę pije.
Pisałyście o wózkach. Ja już nie przeglądam. Cały ubiegły rok spędzilam na wybieraniu wózków, kocyków i innych takich. A swira dostalam w kwietniu i w maju. Im dluzej nam się nie udaje tym mniejsze zainteresowanie wozkami.[emoji16]
@Migdalove sytuacja nie do pozazdroszczenia, ale dobrse ze macie siebie. Jedno wiem na pewno. Nigdzie nie będzie idealnie jeśli będzie ktoś oprócz was. My akurat mieszkamy sami, ale wiem ze nie dogadalabym się ani z moją mamą, ani z mamą meza. Ja po prostu jestem indywidualistką[emoji6]. Życzę Ci aby sytuacja u Ciebie się zmienila na lepsze.
Piszecie o testach. Ja mialam kupowac testy owulacyjne, nie kupilam zeby odpuscic ten cykl, a teraz znowu zaczynam mieć parcie[emoji23]. Na razie 19 dc i brak owulacji, wlasciwie brak nawet dni plodnych, choc od kilku dni mam wiecej śluzu ale nie tego idealnego. Wedlug apki owulacja powinna byc we wtorek, ale nie bedzie. Śluzu brak a ja przewaznie 4 dni przed owulacją mam powódź.