Ja właśnie zaszłam gdy nie mierzyłam temperatury, nie robiłam testów a seksy może były 3-4w miesiącu, nie brałam pod uwagę tego cyklu bo ciągle coś było a tu remont, tu praca i nawet nie myślałam tak o ciąży a tu suprise
Teraz zaczynam też mieć świra ale ten cykl też pójdzie w odstawkę bo mam takiego nerwa na m. Że szok [emoji21]
Świetne te wózki, 6lat temu jak chodziłam w ciąży z synkiem to takiego dużego wyboru nie było, pamiętam że brałam pod uwagę BD Lupo (dopiero co wchodził na rynek) albo tako laret, choć potajemnie marzylam o xlanderze ale wtedy był poza moim zasięgiem finansowym hehe. W końcu kupiliśmy wózek innej nieznanej marki. Do dziś stoi w piwnicy i się kurzy.
Mój m. Zna się z właścicielem bebetto, przez jakiś czas robił całą sieć wodną u nich w nowej hali i prezes obiecał mu wózek hehe, ale to było jakiś czas temu
Dzisiaj też robiłam porządki w schowku i wpadły mi w ręce ciuszki niemowlęce i łezka się w oku zakręciła [emoji17]
Weszłam już w taki etap że już nie przeglądam stron z wozkami,w sklepie nie lecę na dział dla maluszków oglądać i podotukac ciuszki. Weszłam w okres że co ma być to będzie i noc na siłę, jeśli mi się uda zajść i donosić to wtedy poswiruje,teraz za dużo mnie to kosztuje
U nas choinka już ubrana, od pon-sob mam teraz popołudniowki więc czasu już nie będzie żeby ubrać razem z synkiem, bo w niedzielę już przygotowania do świąt pełną parą bo i Wigilia u nas.