Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz są tak piękne wózki ze ciężko się zdecydowaćWow, też śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
No ja też byłam do niego tak mocno przekonana, póki go tak nie przystawiłam na żywo do siebie.
A popatrz inne modele z zakrytym mechanizmem hamulca. Bo wlasnie w massimo to jest i stanowi bezapelacyjny atut. Moze inny ci wysokoscia podpasujeNo ja też byłam do niego tak mocno przekonana, póki go tak nie przystawiłam na żywo do siebie.
Wszystkie są takie wysokie oprócz właśnie Reggio. Ma właśnie mniej amortyzacji, ale nie będzie tak źle mam nadzieję. Ale zanim będę w ciąży to trochę minie to na pewno się jeszcze rozejrze.A popatrz inne modele z zakrytym mechanizmem hamulca. Bo wlasnie w massimo to jest i stanowi bezapelacyjny atut. Moze inny ci wysokoscia podpasuje
:-**** bedziesz miala niedlugo:-) ja juz nie ogladam, ogladalam na początku starań a teraz już nic nie ogladamJa juz go chceeee [emoji24][emoji24][emoji24]
Albo urosniesz [emoji23] Albo buty na koturnie [emoji23]Wszystkie są takie wysokie oprócz właśnie Reggio. Ma właśnie mniej amortyzacji, ale nie będzie tak źle mam nadzieję. Ale zanim będę w ciąży to trochę minie to na pewno się jeszcze rozejrze.