reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny, miłej niedzieli [emoji8]
Podczytałam Was , ale nie jestem w stanie odpisać. Tak mnie wczoraj wieczorem złapało choróbsko, że o 2 w nocy zasnęłam ledwo..
Boli mnie wszystko ,najgorzej twarz , mam gorączkę a o wydmuchaniu nosa mogę zapomnieć . Chyba jutro skończy się na lekarzu [emoji52]

Reggio jeszcze nie widziałam na żywo, aczkolwiek widziałam po wymiarach, że mniejszy. Mam nadzieję, że równie cudownie go się prowadzi jak Massimo. :p

No ja też byłam do niego tak mocno przekonana, póki go tak nie przystawiłam na żywo do siebie. :D
A popatrz inne modele z zakrytym mechanizmem hamulca. Bo wlasnie w massimo to jest i stanowi bezapelacyjny atut. Moze inny ci wysokoscia podpasuje

A popatrz inne modele z zakrytym mechanizmem hamulca. Bo wlasnie w massimo to jest i stanowi bezapelacyjny atut. Moze inny ci wysokoscia podpasuje
Wszystkie są takie wysokie oprócz właśnie Reggio. ;) Ma właśnie mniej amortyzacji, ale nie będzie tak źle mam nadzieję. ;) Ale zanim będę w ciąży to trochę minie to na pewno się jeszcze rozejrze. ;)

reklama
Wszystkie są takie wysokie oprócz właśnie Reggio. ;) Ma właśnie mniej amortyzacji, ale nie będzie tak źle mam nadzieję. ;) Ale zanim będę w ciąży to trochę minie to na pewno się jeszcze rozejrze. ;)
Albo urosniesz [emoji23] Albo buty na koturnie [emoji23]
Ja już wybrałam tzn mój hehe
Teraz tylko te dwie kreseczki

Do góry