reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
My chcemy Adamex Reggio Deco kolorowy. :)
Wow też fajniusi . Kolor to ten koolorrowy ?? W trojkaciki?? Zajebiaszczy :D :D fason taki bardziej retro mi sie zdaje i chyba masywniejszy od mojego
20181123_102632.jpeg
20181123_102636.jpeg

Załączniki

• 20181123_102632.jpeg
    20181123_102632.jpeg
    75,6 KB · Wyświetleń: 224
  • 20181123_102636.jpeg
    20181123_102636.jpeg
    61,2 KB · Wyświetleń: 225
Pies rozgryzl mi termometr pod nasza nieobecność... wiec temp w tym cyklu nie dokończę [emoji1787][emoji39] dobrze ze mam monitoring

My już wózek mamy po córce. Zabronilam dla mojego R go sprzedawać. Baby design huski jest boski ale ciężki jak diabli i zajmuje cały bagażnik[emoji23][emoji85]

reklama
Massimo też mieliśmy na uwadzę ale jest dla mnie za wysoki. Ja mam 155. :D Właśnie Reggio jest taki bardziej kompaktowy, Massimo solidniejszy. :)
Ja tez do modelek nie naleze ale musze brac pod uwage ze nie tylko ja będę tą furą powozić [emoji38][emoji14][emoji12][emoji13]
Mąż wybrał- mąż prowadzi [emoji16][emoji16][emoji16]

Do góry