Integral
Fanka BB :)
@Migdalove piękny !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow też fajniusi . Kolor to ten koolorrowy ?? W trojkaciki?? Zajebiaszczy fason taki bardziej retro mi sie zdaje i chyba masywniejszy od mojegoMy chcemy Adamex Reggio Deco kolorowy.
Ja od razu jak zobaczyłam różową wersję (pierwszą) tego wózka to też byłam zakochana.@Migdalove piękny !
Ale super ja wyszukalam taki caly kooloorowy jak podalas model ale ten jest śliczniejszyO ten wózio będzie nasz.
Zobacz załącznik 925385
Massimo też mieliśmy na uwadzę ale jest dla mnie za wysoki. Ja mam 155. Właśnie Reggio jest taki bardziej kompaktowy, Massimo solidniejszy.Wow też fajniusi . Kolor to ten koolorrowy ?? W trojkaciki?? Zajebiaszczy fason taki bardziej retro mi sie zdaje i chyba masywniejszy od mojegoZobacz załącznik 925386Zobacz załącznik 925387
Niee tamten jest zbyt pstrokaty. Moja mama by to powiedziała - fikuśny.Ale super ja wyszukalam taki caly kooloorowy jak podalas model ale ten jest śliczniejszy
Ja tez do modelek nie naleze ale musze brac pod uwage ze nie tylko ja będę tą furą powozić [emoji38][emoji14][emoji12][emoji13]Massimo też mieliśmy na uwadzę ale jest dla mnie za wysoki. Ja mam 155. Właśnie Reggio jest taki bardziej kompaktowy, Massimo solidniejszy.