reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

@Migdalove
Ja chyba tez nie wytrzymam i polece na bete w przyszlym tygodniu.
Co do szyjki to nie wiem czy nisko czy wysoko ale jest miekka i to baardzo. Mam 19dc 7 dni przed @
Ja po prostu jeszcze może we wtorek zrobię test, jeśli @ nie przyjdzie. A potem pomyślę o becie. Bo i tak badanie krwi czy test niczego nie zmieni. ;) Albo ciąża będzie albo nie. Wiadomo, jakby mnie coś bolało czy inne bym miała dolegliwości to automatycznie bym biegła do lekarza a tak to spokojnie czekam. 10 stycznia mam wizytę u ginekologa to wszystkiego się dowiem. ;)

reklama
@Migdalove
Ja mam ten komfort i zarazem nieszczescie ze lekarz przyjmie mnie kazdego dnia o kazdej porze dnia i nocy. No chyba ze odbiera porod. Przez to latam jak glupia do niego. Ale jest wyrozumiały nad wyzraz hehe Zbankrutuje prędzej ;) odetchne jak bedzie juz dzidzia

@Migdalove
Ja mam ten komfort i zarazem nieszczescie ze lekarz przyjmie mnie kazdego dnia o kazdej porze dnia i nocy. No chyba ze odbiera porod. Przez to latam jak glupia do niego. Ale jest wyrozumiały nad wyzraz hehe Zbankrutuje prędzej ;) odetchne jak bedzie juz dzidzia
Ja sobie też tak tłumacze, że odetchnę jak będzie dziecko ale wtedy z dzieckiem będziemy latać. :D

Ja sobie też tak tłumacze, że odetchnę jak będzie dziecko ale wtedy z dzieckiem będziemy latać. :D
Hahaha dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23] moj zapowiada że tego bobo nie bedziemy rozpieszczac i nadmiernie huhać - a już zadyma była o wybór wózka i .. szkoły [emoji23][emoji23][emoji23]

My z mężem to już tak na luzie podchodzimy, już tyle cykli za nami, że jakbym tak każdy cykl przeżywała jak na początku to już by mnie w kaftanie wywieźli. :D Mamy zasadę, że będzie co ma być. Oczywiście leczę się, czyli wspomagam jakoś to zajście w ciążę, ale kochamy się tylko wtedy jak mamy ochotę, nie wtedy kiedy 'trzeba'. Ale gdy już przychodzi taki 20dc to się człowiek zastanawia aczkolwiek staram się być w miarę cierpliwa z testowaniem. Przy cyklu w którym zaszłam w ciążę wytrzymała bym z testowaniem, ale wyniki progesteronu mnie zszokowały i wiedziałam, że się udało. :D

Hahaha dokładnie [emoji23][emoji23][emoji23] moj zapowiada że tego bobo nie bedziemy rozpieszczac i nadmiernie huhać - a już zadyma była o wybór wózka i .. szkoły [emoji23][emoji23][emoji23]
U nas to już wózek wybrany. :D my akurat tak się dobralismy, że w 99,9% się zgadzamy ze sobą. :)

My ponad 6 lat dojrzewaliśmy z decyzją. Musieliśmy poczekać aż pewne sprawy się unormują. Teraz żałujemy że wcześniej nie tupneliśmy nogą i nie zaczeliśmy starań. Córka z pierwszego małżeństwa była przeciwna i delikatnie mówiąc... bardzo nie ładnie to okazywała :( przeczekalismy baaardzo długo..
Jednak jakby nie patrzeć łatwiej by mi było w wieku 31 niż 38 :(
Ale to motywuje jeszcze bardziej. Nie poddamy się [emoji106]

Witam się przy niedzieli.
Dalej jestem chora... Ale to nie angina. Zwykłe przeziębienie.[emoji17]
Za 4 dni @ objawow żadnych. Bardziej mi dokucza zatkany nos i bolące gardło.
Jak byłam w ciąży z córką to w dzień spodziewanej @ test biały a tydzień potem juz krechy... Nigdy bety nie robiłam. Serduszko zlokalizowane około siudmego tygodnia..... Mam przeczucie że to nie jest ten cykl... No cóż. 20 grudnia testuję. Tylko żebym wytrwała[emoji30]

reklama
U nas to już wózek wybrany. :D my akurat tak się dobralismy, że w 99,9% się zgadzamy ze sobą. :)
U nas też już wybrany :) wizualnie muszę mu jednak z trudem ale przyznać racje. Stawia na jasne kolory. Ja chciałam szarości. Wybrany został adamex massimo kolor V1. W sumie o kolor chodzi najbardziej bo widzieliśmy na zywo. Rewelacja. Zdjecia tego nie oddają

Do góry