reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

My ponad 6 lat dojrzewaliśmy z decyzją. Musieliśmy poczekać aż pewne sprawy się unormują. Teraz żałujemy że wcześniej nie tupneliśmy nogą i nie zaczeliśmy starań. Córka z pierwszego małżeństwa była przeciwna i delikatnie mówiąc... bardzo nie ładnie to okazywała :( przeczekalismy baaardzo długo..
Jednak jakby nie patrzeć łatwiej by mi było w wieku 31 niż 38 :(
Ale to motywuje jeszcze bardziej. Nie poddamy się [emoji106]
Brawo! Trzymam mocno kciuki!![emoji7]

reklama
My ponad 6 lat dojrzewaliśmy z decyzją. Musieliśmy poczekać aż pewne sprawy się unormują. Teraz żałujemy że wcześniej nie tupneliśmy nogą i nie zaczeliśmy starań. Córka z pierwszego małżeństwa była przeciwna i delikatnie mówiąc... bardzo nie ładnie to okazywała :( przeczekalismy baaardzo długo..
Jednak jakby nie patrzeć łatwiej by mi było w wieku 31 niż 38 :(
Ale to motywuje jeszcze bardziej. Nie poddamy się [emoji106]
Nie ma co patrzeć wstecz! :) Teraz czas na starania kochana! :) Ja za was trzymam mocno kciuki. :) Na pewno doczekacie się dwóch kreseczek. :)

U nas też już wybrany :) wizualnie muszę mu jednak z trudem ale przyznać racje. Stawia na jasne kolory. Ja chciałam szarości. Wybrany został adamex massimo kolor V1. W sumie o kolor chodzi najbardziej bo widzieliśmy na zywo. Rewelacja. Zdjecia tego nie oddają
My chcemy Adamex Reggio Deco kolorowy. :)

@kati5805
@Migdalove
@Integral

Nawet sobie niewyobrażacie jakim jestescie wsparciem. Z wami zapominam co przeszłam. Z wami kolorowo do przodu świat widze. Z wami starania są przyjemniejsze a czekanie mniej niecierpliwe [emoji3] dzieki że jesteście [emoji173]

Ja bym nie ryzykowała tabletek zabronionych w ciąży. Idź do internisty i powiedz ze jest możliwość że jesteś w ciąży i dostaniesz bezpieczny lek. Dużo lepszy bezpieczny antybiotyk niż rozwijająca się infekcja.

Za szybko testy robicie dziewczyny. Czekajcie na spokojnie do terminu @. Szkoda Waszych nerwów i pieniędzy :)

Ja chyba nie sięgam palcem do szyjki:D
Ciągle czekam na ten @. W sumie po poronieniu dostałam po 24dniach... Dzisiaj 28dc... Jak myślicie ile jeszcze trzeba czekać :(
Spokojnie z leków to tylko rutinoskorbin biore [emoji57]i pije dużo herbatki malinowej. Naszczescie nie angina

O ten wózio będzie nasz. ;)
3412.png

Załączniki

• 3412.png
    3412.png
    371,4 KB · Wyświetleń: 205
reklama
Do góry