reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Wózek wielofunkcyjny Lupo Comfort Baby Design (quartz EDYCJA LIMITOWANA) no ci powiem ze fajnie podpowiedziałaś :D na szybko to wynalazłam
reee.jpeg

Załączniki

• reee.jpeg
    reee.jpeg
    40,2 KB · Wyświetleń: 243
Ja to jestem zielona w tym temacie jak mi przyjdzie do kupna kiedyś to już wiem gdzie się radzić:biggrin2:
Ja po prostu poszłam w nd ze swoim do parku i psiakiem żeby nie było ;) i... jak debile patrzyliśmy na marki modele itp hahaha

Z tym się nie zgodzę. :D Ile to ja już koszmarków widziałam to szkoda mówić. :D Jeden ostatnio taki jak jajko, dosłownie no pół jajka dziwaczny jak cholera. :D
Zgadza sie. Niektóre modele są paskudne. Nieproporcjonalne. A najbardziej irytują mnie laski ubrane u chinczyka ale z wozkami za kilkanascie tysiecy. Ze złotymi skrzydlami bo mają lewi. Masakra. [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry