Integral
Fanka BB :)
Pies wie ze trzeba wyluzować [emoji41]Pies rozgryzl mi termometr pod nasza nieobecność... wiec temp w tym cyklu nie dokończę [emoji1787][emoji39] dobrze ze mam monitoring
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pies wie ze trzeba wyluzować [emoji41]Pies rozgryzl mi termometr pod nasza nieobecność... wiec temp w tym cyklu nie dokończę [emoji1787][emoji39] dobrze ze mam monitoring
[emoji173][emoji173][emoji173]Piękne te wózki dziewczyny
Mój mąż akurat jest też nie za wysoki więc nam będzie pasować.Ja tez do modelek nie naleze ale musze brac pod uwage ze nie tylko ja będę tą furą powozić [emoji38][emoji14][emoji12][emoji13]
Mąż wybrał- mąż prowadzi [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja po prostu poszłam w nd ze swoim do parku i psiakiem żeby nie było i... jak debile patrzyliśmy na marki modele itp hahahaJa to jestem zielona w tym temacie jak mi przyjdzie do kupna kiedyś to już wiem gdzie się radzić
Z tym się nie zgodzę. Ile to ja już koszmarków widziałam to szkoda mówić. Jeden ostatnio taki jak jajko, dosłownie no pół jajka dziwaczny jak cholera.Wszystkie są śliczne
Zgadza sie. Niektóre modele są paskudne. Nieproporcjonalne. A najbardziej irytują mnie laski ubrane u chinczyka ale z wozkami za kilkanascie tysiecy. Ze złotymi skrzydlami bo mają lewi. Masakra. [emoji23][emoji23][emoji23]Z tym się nie zgodzę. Ile to ja już koszmarków widziałam to szkoda mówić. Jeden ostatnio taki jak jajko, dosłownie no pół jajka dziwaczny jak cholera.
Z tym się nie zgodzę. Ile to ja już koszmarków widziałam to szkoda mówić. Jeden ostatnio taki jak jajko, dosłownie no pół jajka dziwaczny jak cholera. [/QUOTE
Kwestia gustu, mi też niektóre się nie podobają