martoosia04
Fanka BB :)
Ja tak bardzo chciałam dziś zrobić test, ale jednak się powstrzymałam. W końcu 5 dni do terminu @ to dużo. Jutro spróbuję na pewno.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym badaniem szyjki - dziewczyny, No za wiele tam w środku nie znajdziecie [emoji23] popatrzcie w Google jak ona wyglada - na bank jak wsadzicie palec to ją wyczujecie - nie bójcie sie pogrzebać.
U mnie brak śniegu ale za to mroźnie.. brrHej dziewczyny widzę że zima powoli się rozkręca może święta będą białe....
Ja w nd mialam owu a juz dzis rano pierwszy zrobilam. Pociesze cie ze nie tylko tobie odbija [emoji14]
Woooooow jak cudownie. Ale chciałabym takie święta. Zazdroszczę. Balwan ulepiony?Chyba tak ale od wczoraj u mnie jest sporo śniegu Zobacz załącznik 925308 Zobacz załącznik 925307 Zobacz załącznik 925309
Ja bym nie ryzykowała tabletek zabronionych w ciąży. Idź do internisty i powiedz ze jest możliwość że jesteś w ciąży i dostaniesz bezpieczny lek. Dużo lepszy bezpieczny antybiotyk niż rozwijająca się infekcja.No to padne.... Tak mnie boli że chyba to angina [emoji20]
Za szybko testy robicie dziewczyny. Czekajcie na spokojnie do terminu @. Szkoda Waszych nerwów i pieniędzyDzień dobry dziewczyny...
No niestety rano jedna kreska, jeszcze 5 dni do okresu to może jednak za wcześnie (mam taka nadzieję) bo sutki mnie tak bolą że szok... także czekam z nadzieją na nie przyjście okresu[emoji23][emoji23]
Miłej niedzieli
Kochana, szyjkę trzeba poznać, badać ją na tyle często ile możesz. Wtedy będziesz czuć różnicę. Jeszcze jest jedną para kryteriów - otwarta i zamknięta. kiedyś też to dla mnie było kosmiczne, niemożliwe do zbadania. Ale w sumie na dzień dzisiejszy wystarczy mi czy jest nisko czy wysoko.Grzebałam grzebałam ale dalej jestem ciemna jak byłam wiem tylko kiedy jest wysoko i nisko oraz twarda czy miękka ale za wiele mi to nie daje
Tez trafilam na jakas promocje w drogerii [emoji3] mam po 20 testow owu i ciążowych [emoji14] Tydzień od owu to i tak dlugo wytrzymałam bez testowania hehehJa miałam tak w 3 i 4 cs a że miałam pakiet testów z ebay za grosze to już 5 dni przed @ testowałam aż do @ a za wasze 2 kreseczki trzymam kciuki