martoosia04
Fanka BB :)
Z tym badaniem szyjki - dziewczyny, No za wiele tam w środku nie znajdziecie [emoji23] popatrzcie w Google jak ona wyglada - na bank jak wsadzicie palec to ją wyczujecie - nie bójcie sie pogrzebać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak ale od wczoraj u mnie jest sporo śniegu Zobacz załącznik 925308 Zobacz załącznik 925307 Zobacz załącznik 925309[/QUOTE
Już dawno nie było śniegu na święta oby się utrzymał u mnie podobnie,właśnie zaczęło sypać
Może jeszcze nic straconego trzymam kciukiDzień dobry dziewczyny...
No niestety rano jedna kreska, jeszcze 5 dni do okresu to może jednak za wcześnie (mam taka nadzieję) bo sutki mnie tak bolą że szok... także czekam z nadzieją na nie przyjście okresu[emoji23][emoji23]
Miłej niedzieli
U mnie ani śladu białegoHej dziewczyny widzę że zima powoli się rozkręca może święta będą białe....
Ja w nd mialam owu a juz dzis rano pierwszy zrobilam. Pociesze cie ze nie tylko tobie odbija [emoji14]Oooo to to. Tylko jak tu nie popadać w paranoje jak ja ze trzy razy dziennie chcę test zrobic... Heh