1
174974
Gość
A ja na ból gardła czy zapalenie gardła polecam płukankę Glimbax.A spróbuj plukanke z soli. Na 99% pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja na ból gardła czy zapalenie gardła polecam płukankę Glimbax.A spróbuj plukanke z soli. Na 99% pomaga
A to się sprawdza samemu?? Ja to zielona W tym temacie[emoji23]
Dane do tabelki
Nr9
Ania 32 lata Białystok
@ 20.12
Pierwszy cykl
Syn14 lat córka 18 miesięcy
Od rana mega boli mnie gardło. Myslicie ze mogę coś wziąć?
Myślę podobnie jak Martosia, jak bardzo boli gardło to weź tabletkę, szczególnie jeśli podejrzewasz anginę. Lepiej wziasc niż organizm ma się męczyć albo co gorsze się pogorszyć.Mi zawsze pomaga Orofar Max. Wiesz, zaleca się by do momentu kiedy się dowiesz o ciąży żyć jakby jej nie było. Nie mozna popadać w paranoje.
Hej. Ojjjjj ból kamienia to chyba koszmar co?? Kiedyś mialam jednorazowy bol nerki i diagnoza klebuszkowe zapalenie nerki..myslalam ze sciany zjem z bólu.. modle sie zeeby nigdy juz mnie to nie zlapalo.
To beda ci zbijac czy jak?
Powodzenia w starankach
A jak Ty tą szyjkę prawdzasz? Ja za cholere nie umiem jej znaleźć...[emoji23]U mnie to tam już nie pierwsza i nie ostatnia torbiel jaką miałam. Właśnie przez to są u mnie, że pęcherzyki nie pękają rosną... Może kolejna się zrobiła, ale to dopiero okaże się 10 stycznia.
No i dziwne, bo szyjka znowu jest bardzo wysoko... Oszaleję... Zastanawiam się, czy męża męczyć i jechać do apteki po test na jutro rano...
Oooo to to. Tylko jak tu nie popadać w paranoje jak ja ze trzy razy dziennie chcę test zrobic... HehMi zawsze pomaga Orofar Max. Wiesz, zaleca się by do momentu kiedy się dowiesz o ciąży żyć jakby jej nie było. Nie mozna popadać w paranoje.