Integral
Fanka BB :)
Ja z wami dziewczyny[emoji41]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja z wami dziewczyny[emoji41]
Było pychaaaaaaNo to super mam nadzieje ze zasmakuje tak jak nam
Ps. Trzymaj chwile dłużej bedzie bardziej krucha a nie wysuszona
Ps. Torebki lubią sie rozrywać. Wiec połóż tace jak bedziesz wysuwać z piekarnika
Ps. Sosik po wystudzeniu idealny do chlebka. Mój tylko chodzi i macza- wiec nie wylewaj go
Miodzio cytrynka cebulka. Domowe metody. Czosnku ponoc nie wolnoA to się sprawdza samemu?? Ja to zielona W tym temacie[emoji23]
Dane do tabelki
Nr9
Ania 32 lata Białystok
@ 20.12
Pierwszy cykl
Syn14 lat córka 18 miesięcy
Od rana mega boli mnie gardło. Myslicie ze mogę coś wziąć?
Super )) ciesze sie bardzoByło pychaaaaaa
Właśnie tak się zastanawiam i to moje opóźnienie może być spowodowane torbielą. W ciąży miałam taką 5-6 centymetrową torbiel, później zmniejszyła się w październiku już do 3cm. Może nie wchłonęła się albo kolejny pęcherzyk nie pękł i zrobiła się torbiel. A do tabelki już za moment dodam.Ela, 25 lat, Ostrowiec Świętokrzyski, następną @ 07.01.2019, cykl starań 1 po poronieniu, dzieci 1 aniołek[*]
Muszę trochę nadrobić waszych wiadomości ale już jutro
Jesl8 mowa o torbielach to miałam jeden wchłonoł się przy drugim cyklu.
No to padne.... Tak mnie boli że chyba to angina [emoji20]Miodzio cytrynka cebulka. Domowe metody. Czosnku ponoc nie wolno
U mnie to tam już nie pierwsza i nie ostatnia torbiel jaką miałam. Właśnie przez to są u mnie, że pęcherzyki nie pękają rosną... Może kolejna się zrobiła, ale to dopiero okaże się 10 stycznia.No to padne.... Tak mnie boli że chyba to angina [emoji20]
Kiedyś przed ciążą miałam torbiel. Sama mi się wchłoneła. Ale to było z 15 lat temu...
A spróbuj plukanke z soli. Na 99% pomagaNo to padne.... Tak mnie boli że chyba to angina [emoji20]
Kiedyś przed ciążą miałam torbiel. Sama mi się wchłoneła. Ale to było z 15 lat temu...