reklama
Eevee
Fanka BB :)
Ja już się pogubiłam, lecę na żywioł. Po wielu latach brania antykoncepcji jestem rozregulowana tak że nie wiem kiedy już co wypada. Jedynym sygnałem jest śluz. Staramy się przez cały cykl co dwa dni średnio, zatem gdzieś coś wpaść powinno, ale nadal cisza. Yhh... A potem weź się człowieku nie stresuj jak to zaraz nerwica wchodzi [emoji23]
U mnie wczoraj był pierwszy strzał ale 5 dc więc są nie płodne czekam do owu strzelam że 12 dc to będzie przy 26 dniach
Ja już się pogubiłam, lecę na żywioł. Po wielu latach brania antykoncepcji jestem rozregulowana tak że nie wiem kiedy już co wypada. Jedynym sygnałem jest śluz. Staramy się przez cały cykl co dwa dni średnio, zatem gdzieś coś wpaść powinno, ale nadal cisza. Yhh... A potem weź się człowieku nie stresuj jak to zaraz nerwica wchodzi [emoji23]
Ja nie brałam tabletek, kiedyś bardzo dawno jak miałam 19 lat. Cykle mam regularne 27-26 dni. Więc myślę że 11 dc i 13 dc będzie spoko[emoji23]
Podziwiam nie wiem czy dała bym radę co drugi dzień się.... Za stara chyba jestem [emoji23]
aniajg2
Lepiej tego nie mogłaś ująć "za stara jestem" dobreJa nie brałam tabletek, kiedyś bardzo dawno jak miałam 19 lat. Cykle mam regularne 27-26 dni. Więc myślę że 11 dc i 13 dc będzie spoko[emoji23]
Podziwiam nie wiem czy dała bym radę co drugi dzień się.... Za stara chyba jestem [emoji23]
aniajg2
Skąd ja to znam. Ja do tego jeszcze mam w domu czternastolatka który szybko nie chodzi spać. A jak już pójdzie spać to my też już nie mamy siły
Bo serio ja o 20 jestem tak wyrabana że zasypiam na stojąco a gdzie tu jeszcze zebrać siły na seks
Eevee
Ja też jestem stara [emoji6] 33 rok mi leci i cisza w eterze. O 20 padam na ryj. 30 minut drzemki i potem się zmuszam. Całe szczęście mój tż ma chęci zawsze [emoji23][emoji23][emoji23] niestety ja nie i stąd pewnie ta opieszalosc w zachodze ju.
Tabletek nie biorę już od 2 lat ale dopiero jakoś od pół roku zauważyłam że okres mi się raz spieszy, raz spóźnia. Wcześniej było jak z zegarkiem a teraz cuda. No i muszę przyznać że chęci mnie większe biorą [emoji23]więc na plus. Może lada moment coś wyskoczy [emoji177]
Tabletek nie biorę już od 2 lat ale dopiero jakoś od pół roku zauważyłam że okres mi się raz spieszy, raz spóźnia. Wcześniej było jak z zegarkiem a teraz cuda. No i muszę przyznać że chęci mnie większe biorą [emoji23]więc na plus. Może lada moment coś wyskoczy [emoji177]
Bo serio ja o 20 jestem tak wyrabana że zasypiam na stojąco a gdzie tu jeszcze zebrać siły na seks
aniajg2
Ja pod koniec marca kończę 35 latNo. Ja 33 będę miała za tydzień nie mogę tego przezyc. Oby zaskoczyło ja też mam taką nadzieję.
[emoji1787]
reklama
Paulina97
Ja po owulacji. Zazwyczaj mam w 14 15 dniu. Staralismy sie w 13,14i 15 dc. Bez stresu i zmuszania po prostu ja mam chcice jak owulacja mi sie zbliza moj tez[emoji23]. Zostal mi tydzien do dnia miesiaczki zobaczymy co z tego wyjdzie[emoji1696]