reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Jestem ostatnią osobą chyba na tym świecie ktora mialaby sie obrazac. O wiszących jajkach nie ja pisalam. I tez nie mnie sie obrazac. Bardziej faceci którym wiszą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ojjjj jaka z Ciebie laska:) kochana ja za chwile koncze 44 za kilka dni buuu widze, ze wiszace jajka i fiut sterczacy wywolal burze hahaha bije sie w piers to Ja pisalam, ale jak mialam napisac jadra ukryte w worku mosznowym czy jak Mu tam hahahah

Ja dzisiaj juz daje sobie luz, dzi
No wiec widzicie. Przeszlismy od tematu wiszących jajek do zyciowych perypetii.
Niech kazda wypowiadająca sie na forum ma świadomość ze po drugiej stronie jest czlowiek. Że starczy nam nerwow na codzień. Trzeba nam wyluzowania. Wsparcia. Humoru. Czilaltu.
Ja juz myslalam ze kupie sobie stroj króliczka- albo obawiam sie ze moj jak mnie zobaczy to jebnie smiechem i zawał zamiast seksu
kochana ja tez mam corke 19 i doskonale Cie rozumiem, tyle ze nie trzeba sie dac, jest ciezko, bo z jednej strony nasze dziecko a z drugiej strony osoba dorosla,moja corka chce wiesz to czy tamto, byl czas ze ulegalam i w pewnym momencie powiedzialam Dosc!!!nie moze miec dziecko drozszych rzeczy niz ja‍♀️

Ojjjj jaka z Ciebie laska:) kochana ja za chwile koncze 44 za kilka dni buuu widze, ze wiszace jajka i fiut sterczacy wywolal burze hahaha bije sie w piers to Ja pisalam, ale jak mialam napisac jadra ukryte w worku mosznowym czy jak Mu tam hahahah
O!!!! Może to złośliwe ale w takim układzie nie jestem najstarsza [emoji23][emoji23][emoji23] ja dopiero w lipcu :)

Mamy już wszystkie badania. Kasa nie gra roli. Co wyjazd do nowego miasta to latam do nowego lekarza. Utwierdzają mnie w przekonaniu wczesniejszych konsultacji. Wlasnie w tym problem ze od strony ginekologicznej nie ma zadnych przeciwskazan. Maż ma garnizon sprawnych żołnierzy.
Leków wlasnie nie biore od 6 mcy. Poltramcombo czy tramal to jak pastylki szly. Bez tego bym sie nie ruszyla. Teraz zaciskam zęby jak wstaje i sie nie poddje.
Wiśta wio i do przodu
Kupuj krolika albo zajaca najwyzej jebnie , znajdziesz na budowie pewnie jakiegos w zbroi

@SalsaPL wiesz co jest przykre? Ze napisałam tylko ze ciężko mi sie czyta o wiszacych jajach po prostu ja nie używam takich określeń, a za to zostalam osadzona o to ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje.
Akcja rodem hitu papierosowego i wmawiania ludziom ze dziecku w ciąży to nie szkodzi. Szkoda gadac.
Czilujcie sobie.
@Mama1990 spokojnie [emoji8] to forum bez spin. Każda z nas w różnym wieku, żyje różnym tempem życia z mniejszymi lub większymi frustracjami czy problemami. Ja jak zaczęłam czytać pierwsze posty @kobietki to myślałam, że przyszedł nam na forum jakiś troll [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]. Ale z czasem po prostu przyjęłam, że taki ma sposób bycia i zaczęłam się uśmiechać, choć fakt przy wrażliwej wyobraźni może to być trudne do przełknięcia. Kobietka obiecała poprawę - więc powinno być już ok. Nikt nie zarzucił że nie masz luzu. Odetchnij i nie stresuj się - nie wolno.

@Mama1990 spokojnie [emoji8] to forum bez spin. Każda z nas w różnym wieku, żyje różnym tempem życia z mniejszymi lub większymi frustracjami czy problemami. Ja jak zaczęłam czytać pierwsze posty @kobietki to myślałam, że przyszedł nam na forum jakiś troll [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]. Ale z czasem po prostu przyjęłam, że taki ma sposób bycia i zaczęłam się uśmiechać, choć fakt przy wrażliwej wyobraźni może to być trudne do przełknięcia. Kobietka obiecała poprawę - więc powinno być już ok. Nikt nie zarzucił że nie masz luzu. Odetchnij i nie stresuj się - nie wolno.
Trol o Boziu do trola nie podobna jestem wogole hahaha wbrew temu co pisze, jestem osoba na dosc powaznym stanowisku, taki poprostu mam sposob bycia, moj maz Pan dyrektor , czasami zalamuje rece, poprostu wariat jestem;) ale nie szkodliwy , wiec spokojnie :) sprobuje troche ujarzmic w sobie ten od urodzenia szal:) moze byc ciezko hahaha

Nie dostalam @ , a powinna franca dzisiaj przyjść zaś obsuwa będzie a już miałam 5 miesięcy co do dnia punktualnie

reklama
Do góry