reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Da się da. Obiad nie musi być na czas ,jak raz na jakiś czas nie posprzątasz też nic się nie stanie.
Odpuść troszkę ,w hiszpanii wszystko jest mañana czyli jutro .
Ludzie dlatego są szczęśliwsi, ludzie w wieku 80 lat tańczą i chodzą na plażę.
My polacy mamy właśnie taką tendencję jak jak to mowie do spiny.
Uśmiechnij się kochana pomyśl co już w życiu masz a nie czego nie masz. Doceń małe rzeczy.
A wtedy ci się uda. Jak jesteś taka spięta w organizmie zaburzaja się hormony że nasz organizm jest cały czas w gotowości ,czuwaniu w razie walki. Może to ci przeszkadza. Nie traktuj tego 100%serio. Masz swój rozum ale przemyśl to
No tak sie do konca nie da. Zamiast kapieli szybki prysznic. Zamiast spaceru szybko na siusiu. Nawet nie ma czasu na długie seksowanie. Ehhh gdzie te maratony [emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Da się da. Obiad nie musi być na czas ,jak raz na jakiś czas nie posprzątasz też nic się nie stanie.
Odpuść troszkę ,w hiszpanii wszystko jest mañana czyli jutro .
Ludzie dlatego są szczęśliwsi, ludzie w wieku 80 lat tańczą i chodzą na plażę.
My polacy mamy właśnie taką tendencję jak jak to mowie do spiny.
Uśmiechnij się kochana pomyśl co już w życiu masz a nie czego nie masz. Doceń małe rzeczy.
A wtedy ci się uda. Jak jesteś taka spięta w organizmie zaburzaja się hormony że nasz organizm jest cały czas w gotowości ,czuwaniu w razie walki. Może to ci przeszkadza. Nie traktuj tego 100%serio. Masz swój rozum ale przemyśl to
A wiec [emoji14] juz nie gotuje- od kilku lat tylko catering lub restauracja. Nie sprzatam- ktos sie tym zajmuje. Nie mam juz co odpuscic. Chyba tylko częstotliwość kapieli- na brudaska co drugi dzien [emoji23][emoji23][emoji23]

Kurde widzisz to ty szczęśliwa kobita jesteś [emoji6].
A wiec [emoji14] juz nie gotuje- od kilku lat tylko catering lub restauracja. Nie sprzatam- ktos sie tym zajmuje. Nie mam juz co odpuscic. Chyba tylko częstotliwość kapieli- na brudaska co drugi dzien [emoji23][emoji23][emoji23]

No i jakoś przetrwałysmy kolejny dzień :)wiec te co dziś walczą do dzieła!:) a te co czekają jak ja to... To nie wiem przed tv nogi wyciągnąć i się zrelaksować :)dziękuję dziewczyny :)miłego wieczoru.:)

@SalsaPL wiesz co jest przykre? Ze napisałam tylko ze ciężko mi sie czyta o wiszacych jajach po prostu ja nie używam takich określeń, a za to zostalam osadzona o to ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje.
Akcja rodem hitu papierosowego i wmawiania ludziom ze dziecku w ciąży to nie szkodzi. Szkoda gadac.
Czilujcie sobie.

@SalsaPL wiesz co jest przykre? Ze napisałam tylko ze ciężko mi sie czyta o wiszacych jajach po prostu ja nie używam takich określeń, a za to zostalam osadzona o to ze nie mam luzu, czilaltu i sie bulwersuje.
Akcja rodem hitu papierosowego i wmawiania ludziom ze dziecku w ciąży to nie szkodzi. Szkoda gadac.
Czilujcie sobie.
Nie to dziewczyny miały namyśli :)Nie myśl tak :)Po prostu każda ma inne poglądy i o tym była rozmowa także spokojnie, miałaś prawo to inaczej odebrać ale naprawdę nie myśl źle:)

Czilujcie sobie.
No i po co ta spina [emoji14] koniec tematu. Wszystkie przwd owu na konia i do boju. A oczekujace na kreseczki do wanny na relaks. Ja zapitalam w nocy za nas wszystkie hehehe ale bede wpadac ;)

Nie to dziewczyny miały namyśli :)Nie myśl tak :)Po prostu każda ma inne poglądy i o tym była rozmowa także spokojnie, miałaś prawo to inaczej odebrać ale naprawdę nie myśl źle:)
Jestem ostatnią osobą chyba na tym świecie ktora mialaby sie obrazac. O wiszących jajkach nie ja pisalam. I tez nie mnie sie obrazac. Bardziej faceci którym wiszą [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry