reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja jajniki czuję od wczoraj, śluz płodny to już szósty dzień mam. I serio mnie już szlag strzela, bo owulacja miała być 6.01 bo cykle niby 25 dni i co? I mamy 10.01 i wychodzi na to, że testy nadal negatywne. Chłop już wściekły bo go męczę od tygodnia ponad, że już zaraz owulacja i trzeba.
Wściekła jestem jak osa, bo zaraz wyjdzie na to że mi jakiś 40 dniowy cykl powstanie gdzie w życiu najdłuższy to był 29 dni i miałam go tylko raz. Albo lepiej. Owulacji nie będzie wcale i szkoda tylko czasu i pieniędzy. Jajniki mnie bolą, mokro w gaciach a test negatywny, temperatura na owulację rzekomo też nie wskazuje. Ehhh... trzymajcie mnie bo się puszczę...
Wydaje mi się że przez te testy mozna przegapić moment dwóch mocnych kresek i nie ma co się nimi zbytnio sugerować . Zrobiłam dzisiaj znowu dwa. Te z allegro nadal negatywne a domowe laboratorium już pozytyw.. w tym samym czasie robione.
IMG_20190110_194356.jpeg

Wydaje mi się że przez te testy mozna przegapić moment dwóch mocnych kresek i nie ma co się nimi zbytnio sugerować . Zrobiłam dzisiaj znowu dwa. Te z allegro nadal negatywne a domowe laboratorium już pozytyw.. w tym samym czasie robione. Zobacz załącznik 932316
tez robilam tetsy i te z allegro pokazywaly mi 2 mocne krechy ale nie porownywalam ich w tym samym czasie z DL. moj gin i tak uwaza ze testy nie są zbyt polecane bo rozmijaja sie w czasie. najlepszy i niezawodny jest monitoring.

Dokladnie [emoji16] mnie dzieki temu zleciał kolejny dzionek i ani razu nie zerknelam na tabelke ile to dni od owu
Musimy zrobic siebie totalby rest. Bo im wiecej sie mowi i sluzach o seksach na pstrykniecie tym wiecej radości z tegi zycia i tych staran nam ucieka.
Wolę doroslemu dziecku powiedziec ze szkoda ze mu nie dalam na imie Regał albo Pralka bo tam byl spłodzony, niż ze łzami w oczach wspominać o liczeniu dni do owu. Musmy sie wyluzowac laseczki bo sfiksujemy szybciej niż zajdziemy
Moja córka to pralka!!![emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]

Dziwne ze sprawa zamknięta. Temat zamknięty a nagle zamknięcie forum za wymianę swoich spostrzeżeń. Właśnie takie coś jest nietaktowne. Nie przerywa soe rozmowy. A my sie tu zżyłyśmy ze sobą

Dziewczyny, które nie chcą czytać jakiś dziwnych zwierzeń zapraszam na wątek chociażby ten który funkcjonuje od roku Link do: Staraczki z 2018 i 2019 lub Link do: Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:) tam jest przyjemnie, z taktem. :) Poprosiłam o zamknięcie tego wątku.
Wiesz to trochę nie w porządku bo jeśli mi czy komuś innemu coś nie pasuje to się usuwam i znajduje inny wątek jak zrobiłaś to ty lub zakładam swój na tych wątkach co podałaś ciężko się będzie wbić bo jak nazwa wskazuje od 2018 roku już istnieje. A tu z dziewczynami już się trochę poznało.

Dziwne ze sprawa zamknięta. Temat zamknięty a nagle zamknięcie forum za wymianę swoich spostrzeżeń. Właśnie takie coś jest nietaktowne. Nie przerywa soe rozmowy. A my sie tu zżyłyśmy ze sobą
Jestem w szoku...dlaczego wszyscy mają odpowiadać za coś czego nie można nawet nazwać problemem.była dyskusja zamknięto temat i tyle.skoro rozmawiamy o intymnych sprawach to z kad oburzenie aż takie jestem pod wrażeniem reakcji...zamykanie forum ..

Jestem w szoku...dlaczego wszyscy mają odpowiadać za coś czego nie można nawet nazwać problemem.była dyskusja zamknięto temat i tyle.skoro rozmawiamy o intymnych sprawach to z kad oburzenie aż takie jestem pod wrażeniem reakcji...zamykanie forum ..
Bo dziewczyny pisały skargi [emoji850][emoji850]

No wlasnie ja tez tego nie rozumiem. I ktos tu mowi o niewprowadzaniu kwasu. Watek Czilalt jak nazwa wskazuje był utworzony dla dziewczyn szukajacych bardziej zagmatfanych odpowiedzi. Tematow ktorych w realu nawet by nie poruszyly. A tu byly nie mile widziane. Wiec "problem" został sam w sobie rozwiazany. A teraz zamykają nam wątek bo sie dogadujemy. Paranoja. To znaczy ze nikt nie moze miec innnego zdania. Nie moze sie wypowiadac. Ma podazac za tlumem

reklama
Nie dramatyzuj, nikt WAM wątku nie zamyka. ;) Zamykam sobie swój wątek, gdzie ja chciałam zżyć się z innymi staraczkami, tyle. Można poruszać najbardziej delikatne tematy i nie ma problemu, wystarczy taktownie do tego podejść.
Aha. Czyli nie bylo cie. Inne sie zżyly. Przytup nóżką i foch. A my mamy isc do innej piaskownicy. Ehh to nie wporzadku

Do góry