Sylwcia35
Fanka BB :)
Próbowałam, tel odłożyła a dalej nie śpi :/ jak na złość bo normalnie śpi o 21Powiedz jej że jak nie zaśnie w 5 minut to 0 internetu przez tydzień [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Próbowałam, tel odłożyła a dalej nie śpi :/ jak na złość bo normalnie śpi o 21Powiedz jej że jak nie zaśnie w 5 minut to 0 internetu przez tydzień [emoji23]
Wydaje mi się że przez te testy mozna przegapić moment dwóch mocnych kresek i nie ma co się nimi zbytnio sugerować . Zrobiłam dzisiaj znowu dwa. Te z allegro nadal negatywne a domowe laboratorium już pozytyw.. w tym samym czasie robione.Ja jajniki czuję od wczoraj, śluz płodny to już szósty dzień mam. I serio mnie już szlag strzela, bo owulacja miała być 6.01 bo cykle niby 25 dni i co? I mamy 10.01 i wychodzi na to, że testy nadal negatywne. Chłop już wściekły bo go męczę od tygodnia ponad, że już zaraz owulacja i trzeba.
Wściekła jestem jak osa, bo zaraz wyjdzie na to że mi jakiś 40 dniowy cykl powstanie gdzie w życiu najdłuższy to był 29 dni i miałam go tylko raz. Albo lepiej. Owulacji nie będzie wcale i szkoda tylko czasu i pieniędzy. Jajniki mnie bolą, mokro w gaciach a test negatywny, temperatura na owulację rzekomo też nie wskazuje. Ehhh... trzymajcie mnie bo się puszczę...
tez robilam tetsy i te z allegro pokazywaly mi 2 mocne krechy ale nie porownywalam ich w tym samym czasie z DL. moj gin i tak uwaza ze testy nie są zbyt polecane bo rozmijaja sie w czasie. najlepszy i niezawodny jest monitoring.Wydaje mi się że przez te testy mozna przegapić moment dwóch mocnych kresek i nie ma co się nimi zbytnio sugerować . Zrobiłam dzisiaj znowu dwa. Te z allegro nadal negatywne a domowe laboratorium już pozytyw.. w tym samym czasie robione. Zobacz załącznik 932316
Moja córka to pralka!!![emoji33][emoji23][emoji23][emoji23]Dokladnie [emoji16] mnie dzieki temu zleciał kolejny dzionek i ani razu nie zerknelam na tabelke ile to dni od owu
Musimy zrobic siebie totalby rest. Bo im wiecej sie mowi i sluzach o seksach na pstrykniecie tym wiecej radości z tegi zycia i tych staran nam ucieka.
Wolę doroslemu dziecku powiedziec ze szkoda ze mu nie dalam na imie Regał albo Pralka bo tam byl spłodzony, niż ze łzami w oczach wspominać o liczeniu dni do owu. Musmy sie wyluzowac laseczki bo sfiksujemy szybciej niż zajdziemy
Wiesz to trochę nie w porządku bo jeśli mi czy komuś innemu coś nie pasuje to się usuwam i znajduje inny wątek jak zrobiłaś to ty lub zakładam swój na tych wątkach co podałaś ciężko się będzie wbić bo jak nazwa wskazuje od 2018 roku już istnieje. A tu z dziewczynami już się trochę poznało.Dziewczyny, które nie chcą czytać jakiś dziwnych zwierzeń zapraszam na wątek chociażby ten który funkcjonuje od roku Link do: Staraczki z 2018 i 2019 lub Link do: Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:) tam jest przyjemnie, z taktem. Poprosiłam o zamknięcie tego wątku.
Jestem w szoku...dlaczego wszyscy mają odpowiadać za coś czego nie można nawet nazwać problemem.była dyskusja zamknięto temat i tyle.skoro rozmawiamy o intymnych sprawach to z kad oburzenie aż takie jestem pod wrażeniem reakcji...zamykanie forum ..Dziwne ze sprawa zamknięta. Temat zamknięty a nagle zamknięcie forum za wymianę swoich spostrzeżeń. Właśnie takie coś jest nietaktowne. Nie przerywa soe rozmowy. A my sie tu zżyłyśmy ze sobą
Bo dziewczyny pisały skargi [emoji850][emoji850]Jestem w szoku...dlaczego wszyscy mają odpowiadać za coś czego nie można nawet nazwać problemem.była dyskusja zamknięto temat i tyle.skoro rozmawiamy o intymnych sprawach to z kad oburzenie aż takie jestem pod wrażeniem reakcji...zamykanie forum ..
No wlasnie ja tez tego nie rozumiem. I ktos tu mowi o niewprowadzaniu kwasu. Watek Czilalt jak nazwa wskazuje był utworzony dla dziewczyn szukajacych bardziej zagmatfanych odpowiedzi. Tematow ktorych w realu nawet by nie poruszyly. A tu byly nie mile widziane. Wiec "problem" został sam w sobie rozwiazany. A teraz zamykają nam wątek bo sie dogadujemy. Paranoja. To znaczy ze nikt nie moze miec innnego zdania. Nie moze sie wypowiadac. Ma podazac za tlumemJestem w szoku...dlaczego wszyscy mają odpowiadać za coś czego nie można nawet nazwać problemem.była dyskusja zamknięto temat i tyle.skoro rozmawiamy o intymnych sprawach to z kad oburzenie aż takie jestem pod wrażeniem reakcji...zamykanie forum ..
Aha. Czyli nie bylo cie. Inne sie zżyly. Przytup nóżką i foch. A my mamy isc do innej piaskownicy. Ehh to nie wporzadkuNie dramatyzuj, nikt WAM wątku nie zamyka. Zamykam sobie swój wątek, gdzie ja chciałam zżyć się z innymi staraczkami, tyle. Można poruszać najbardziej delikatne tematy i nie ma problemu, wystarczy taktownie do tego podejść.