reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tym bardziej cię rozumiem. Ja poszłam na rehabilitację kręgosłupa i przestałam brać leki. Zaciskam zęby nieraz. Tej nocy nie spałam bo bolało, ale nie wzięłam nic. Jeśli się uda to zakładam operację po ciąży bo to będzie masakra.
Z wiekiem nabrałam też pokory.
A z wami jeśli jest ok to nie łam się uda się. Postaw się w naszej sytuacji że musi być dawca.
Miałaś robioną drożność jajowodów też?
Nie ma potrzeby droznosci. Wsio drozne sprawne. Itp
Kwestia czasu nerwow itp. Ale patrzac na moj grafik no to wez sie nie denerwuj

reklama
Internet. Buntują jedna drugą. Szukaja sposobów na "ppstawienie" na swoje. Pokolenie z postawą roszczeniową. Nawet TV promuje przez programy typu szkoła, ukryta prawda itp patologie do ktorych przywiera komentarz normalnosci. Nie znam teraz rodziny w ktorej takie lub podobne problemy nie wystepuja. Ostatnio mojego lekarza pozwał do sadu syn. Za zabrabie konsoli. Bo to jego własność i nie ma prawa mu nikt nawrt ojciec zabierac. Na necie wyczytal ze raz cos dane nie moze byc odebrane
O matko.. co za czasy :/ te internety i telewizja nas zgubia kiedys.

Nie ma potrzeby droznosci. Wsio drozne sprawne. Itp
Kwestia czasu nerwow itp. Ale patrzac na moj grafik no to wez sie nie denerwuj
Olej rzeczy nieważne, wrzuć na luz. ważna jest rodzina i bliscy a nie grafik.
Przyjmij go jak jest skoro nie możesz tego zmienić. Uśmiechnij się do siebie , zrób dla siebie coś fajnego , dla mnie to kąpiel, książka, kawa czy czekolada. Jak jest pogoda to długi spacer z psem.
Moja rodzina się dziwi jak się zmieniłam przez te 16 lat w hiszpanii.
Twierdzą że muszą się uczyć odemnie luzu. Tylko w tym jednym temacie nie umiem wyluzować

Olej rzeczy nieważne, wrzuć na luz. ważna jest rodzina i bliscy a nie grafik.
Przyjmij go jak jest skoro nie możesz tego zmienić. Uśmiechnij się do siebie , zrób dla siebie coś fajnego , dla mnie to kąpiel, książka, kawa czy czekolada. Jak jest pogoda to długi spacer z psem.
Moja rodzina się dziwi jak się zmieniłam przez te 16 lat w hiszpanii.
Twierdzą że muszą się uczyć odemnie luzu. Tylko w tym jednym temacie nie umiem wyluzować
No tak sie do konca nie da. Zamiast kapieli szybki prysznic. Zamiast spaceru szybko na siusiu. Nawet nie ma czasu na długie seksowanie. Ehhh gdzie te maratony [emoji848][emoji23][emoji23][emoji23]

A w budowlance boom :D jak na złość :p
Anooo wlasnie. My nawet mamy teraz nocną zmiane. Na 24h spie moze jakies 4 z czego 4 w aucie na dwie raty.
No ale mam tez swiadomosc ze przez ta moja wlasnie opisana wyzej sytuacje rzucilam sie w wir pracy i za duzo wzielam na swoje barki.
Bedzie dzidzia to zwolnie... chyba [emoji848] Albo tobolek na plecy i do przodu [emoji23][emoji13][emoji12][emoji12]

Popieram twoja decyzje tym bardziej ze jak wynika z tego co piszesz twój partner nie ma z tym problemu. A moja teściowa wielce kochana babcia płacze przez telefon bo tęskni a tak jak opisałam głupia sytuacja w święta jaka była do tego próbuje nas umoralniac jak my mamy wychowywać swoje dziecko i wszystko co uważa za błąd wytyka a bo to nie tak to powinniśmy inaczej zrobić itd.itd a sama swojego czyli mojego faceta nie wychowywała tylko do domu dziecka oddała (już 3 wersje słyszałam dlaczego) a stamtąd babcia to zabrała jak się po czasie dowiedziała bo nawet rodzinie nie powiedziała
O tak...te najwięcej mają do powiedzenia...same nie potrafiły dzieci wychować najlepiej oddać ale o macierzyństwie będą pouczać...znam to... I woglule nie dyskutuj z ta kobieta i nie pozwalaj na tego typu uwagi.dla mnie to nie matka która oddaje swoje dzieci więc niech się cieszy ze ma jaki kolwiek kontakt z synem a tym bardziej wnukami...

reklama
No wiec widzicie. Przeszlismy od tematu wiszących jajek do zyciowych perypetii.
Niech kazda wypowiadająca sie na forum ma świadomość ze po drugiej stronie jest czlowiek. Że starczy nam nerwow na codzień. Trzeba nam wyluzowania. Wsparcia. Humoru. Czilaltu.
Ja juz myslalam ze kupie sobie stroj króliczka- albo obawiam sie ze moj jak mnie zobaczy to jebnie smiechem i zawał zamiast seksu

Do góry