reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Jutro mam gina. Ale 4 dni do @.
Jak bede dziś darła ryja na chlopaków w pracy to znaczy że sie zbliza @
Nie znam sue na tyle by wiedziec ze mam jakies jeszcze inne objawy... wryyy

reklama
Jutro mam gina. Ale 4 dni do @.
Jak bede dziś darła ryja na chlopaków w pracy to znaczy że sie zbliza @
Nie znam sue na tyle by wiedziec ze mam jakies jeszcze inne objawy... wryyy
A drzyj się może w ciebie czekoladą rzucą [emoji23][emoji23][emoji23].
Mój sam mi wcześniej kupuje czekolady i banany

Rozumiem cię bardzo dobrze.
W tym wieku sama inaczej podchodzę.
Kiedy miałam in vitro byłam na luzie. Wręcz beztrosko. Brałam kwas foliowy i multiwitamine, ale nie wiele wcześniej przed in vitro.
Myślałam że i tak się uda
Teraz mam więcej rozumu.
Od pół roku nie biorę leków i czekałam aż ze mnie wyjdzie choć trochę ten tramal.
Miała czas na spokojne badania.
4 miesięcy biorę witaminy , dbam o siebie i nawet przy @ tylko nospa.
Inseminacja za ok 20 dni.
Może i Ty powinnaś to rozważyć?
Przy nasieniu męża nie jest tak drogo ale badania trochę mnie szarpneły.
My jeszcze płaciliśmy za dawcę
Mamy już wszystkie badania. Kasa nie gra roli. Co wyjazd do nowego miasta to latam do nowego lekarza. Utwierdzają mnie w przekonaniu wczesniejszych konsultacji. Wlasnie w tym problem ze od strony ginekologicznej nie ma zadnych przeciwskazan. Maż ma garnizon sprawnych żołnierzy.
Leków wlasnie nie biore od 6 mcy. Poltramcombo czy tramal to jak pastylki szly. Bez tego bym sie nie ruszyla. Teraz zaciskam zęby jak wstaje i sie nie poddje.
Wiśta wio i do przodu

A mi przez te obsuniecia grudniowe i styczniowe o 1-2 dni @ przepadł termin hsg na luty bo wypadał dokladnie w lutową @ ;( teraz dopiero 18.03 ech..... A liczyłam że może się udrożnienie i zaskoczę [emoji23] no nic styczeń stymulacja nartami [emoji23][emoji23] luty wracamy na clo i monitoring. Pani Doktor optymistycznie patrzy [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23]

No wlasnie ze juz teraz wiem ze sie nic nie zmieni. Zaczeła działac dosc agresywnie przeciwko mnie i mojej firmie. Ze jesli nie bede zyła pod jej dyktando i spełniała jej życzeń to ona mnie zniszczy. Cale zycie mnie szantażowała i manipulowała mną. Glupia byłam bo ukochane jedyne dziecko. Oczko w glowie ktoremu nieba bym uchyliła. A teraz po 19 latach wyrzeczeń ehhh. Boli.
Bolą starania. To ze nie zdecydowałam sie wtedy. Kilka lat temu. Ze nie mam jeszcze jednej dzidzi a najlepiej jeszcze dwojki. Miłości mam i na troje i na czworo. Nie poddam sie
Z czego takie zachowanie wynika kurcze :( przykro ze nie umiecie sie porozumieć. Rozmawiałas z nią o tym kiedys? Tak szczerze o co jej chodzi?

A drzyj się może w ciebie czekoladą rzucą [emoji23][emoji23][emoji23].
Mój sam mi wcześniej kupuje czekolady i banany
Hahahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Mam ten luksus ze mamy na budowie automat [emoji14] slodyczy Ci dostatek

Z czego takie zachowanie wynika kurcze :( przykro ze nie umiecie sie porozumieć. Rozmawiałas z nią o tym kiedys? Tak szczerze o co jej chodzi?
Internet. Buntują jedna drugą. Szukaja sposobów na "ppstawienie" na swoje. Pokolenie z postawą roszczeniową. Nawet TV promuje przez programy typu szkoła, ukryta prawda itp patologie do ktorych przywiera komentarz normalnosci. Nie znam teraz rodziny w ktorej takie lub podobne problemy nie wystepuja. Ostatnio mojego lekarza pozwał do sadu syn. Za zabrabie konsoli. Bo to jego własność i nie ma prawa mu nikt nawrt ojciec zabierac. Na necie wyczytal ze raz cos dane nie moze byc odebrane

Tym bardziej cię rozumiem. Ja poszłam na rehabilitację kręgosłupa i przestałam brać leki. Zaciskam zęby nieraz. Tej nocy nie spałam bo bolało, ale nie wzięłam nic. Jeśli się uda to zakładam operację po ciąży bo to będzie masakra.
Z wiekiem nabrałam też pokory.
A z wami jeśli jest ok to nie łam się uda się. Postaw się w naszej sytuacji że musi być dawca.
Miałaś robioną drożność jajowodów też?
Mamy już wszystkie badania. Kasa nie gra roli. Co wyjazd do nowego miasta to latam do nowego lekarza. Utwierdzają mnie w przekonaniu wczesniejszych konsultacji. Wlasnie w tym problem ze od strony ginekologicznej nie ma zadnych przeciwskazan. Maż ma garnizon sprawnych żołnierzy.
Leków wlasnie nie biore od 6 mcy. Poltramcombo czy tramal to jak pastylki szly. Bez tego bym sie nie ruszyla. Teraz zaciskam zęby jak wstaje i sie nie poddje.
Wiśta wio i do przodu

reklama
Internet. Buntują jedna drugą. Szukaja sposobów na "ppstawienie" na swoje. Pokolenie z postawą roszczeniową. Nawet TV promuje przez programy typu szkoła, ukryta prawda itp patologie do ktorych przywiera komentarz normalnosci. Nie znam teraz rodziny w ktorej takie lub podobne problemy nie wystepuja. Ostatnio mojego lekarza pozwał do sadu syn. Za zabrabie konsoli. Bo to jego własność i nie ma prawa mu nikt nawrt ojciec zabierac. Na necie wyczytal ze raz cos dane nie moze byc odebrane
Coooo? Szok totalny

Do góry