Niutka43
Fanka BB :)
Ej babo !!! To co ja mam powiedzieć !!! Starszej ode mnie tu na pewno nie ma [emoji23][emoji23][emoji23] także Ty przy mnie to dziewuszka. Jak ja w przedszkolu palec w oko koleżance wkładałam to Ty jeszcze w pieluchy robiłaś [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Ja mam 39. Materac mam za ponad 3 tys. Ale nie w tym rzecz. Schorzenia kregoslupa. Panewki. I miliony innych chorób. Nie jestem już pierwszej mlodosci mimo samopoczucia na poziomie 24 lat.
Facet nie jest na pstrykniecie że stoi i robi bo musi. Bo termin owu sie zbliza. Musimy stosować zabiegi żeby w ten wlasnie dzien i on chciał. A czasami same padamy na ryja na koniec dnia.
My nie mamy czasu na kolejny cykl. Kolejny cykl zamiast przyblizac, mam wrazenie ze oddala szanse na zajscie, bo nadz zegar biologiczny ucieka nieublaganie.
Teraz siedze na kiblu i rycze. Bo poczułam sie jak stara baba ktora na forum szukajac wsparcia zostaje zdyskwalifikowana przez wiek. Przez to ze staram sie byc duchem mloda i sie nie poddawać.
Mamy pelno problemow. Kazda starsza podejmujac decyzje o staraniach walczyła ze soba, z otoczeniem, z przeciwnościami losu. Starczy nam stresów. Tym bardziej na forum