reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ja tylko zapytalam o wiek. Przepraszam jeśli cie to zabolalo.
Wierze ze czas na pewno nie pomaga.
Ale ja z tym materacem pol zartem pół serio [emoji14] bo co ci mialam napisac innego.
Moj maz ma chory kręgosłup i to poważnie, pracujemy po kilkanaście godzin dziennie, budujemy dom w międzyczasie i nie jest lekko. Ale sie udalo i tobie też sie uda :)
Tez pracujemy po kilkanascie godzin dziennie- a teraz nawet w nocy bo inwestycja realizowana jest w nocy. Budujemy dom. Innym tez bo mam swoja firme remontowo-budowlaną. Dziecko ktore stwierdza od 7lat ze chyba jestem jebnieta ze chce drugie dziecko z moim mężem bo on mnie zostawi jak poprzedni maz i zostane z niechciamym przez nią dzieciakiem. Istny terror. Ze sobie coś zrobi jak urodze jej rodzenstwo. Teraz ma 19 lat chce ode mnie tylko kase i nic wiecej. Sadzi ze nie kocham jej juz bo mysle o drugim dziecku pomimo ze ona ma juz swoje zycie. Wyprowadziła sie sama do chlopaka a ja rycze po nocach ze wczesniej sie nie zdecydowałam.

reklama
Tez pracujemy po kilkanascie godzin dziennie- a teraz nawet w nocy bo inwestycja realizowana jest w nocy. Budujemy dom. Innym tez bo mam swoja firme remontowo-budowlaną. Dziecko ktore stwierdza od 7lat ze chyba jestem jebnieta ze chce drugie dziecko z moim mężem bo on mnie zostawi jak poprzedni maz i zostane z niechciamym przez nią dzieciakiem. Istny terror. Ze sobie coś zrobi jak urodze jej rodzenstwo. Teraz ma 19 lat chce ode mnie tylko kase i nic wiecej. Sadzi ze nie kocham jej juz bo mysle o drugim dziecku pomimo ze ona ma juz swoje zycie. Wyprowadziła sie sama do chlopaka a ja rycze po nocach ze wczesniej sie nie zdecydowałam.
Taki głupi wiek teraz :( przykro mi strasznie. Wierze ze wam sie uda i sie doczekacie.
Moze kiedyś córka zmieni zdanie i bedzie miedzy wami lepiej.

Taki głupi wiek teraz :( przykro mi strasznie. Wierze ze wam sie uda i sie doczekacie.
Moze kiedyś córka zmieni zdanie i bedzie miedzy wami lepiej.
No wlasnie ze juz teraz wiem ze sie nic nie zmieni. Zaczeła działac dosc agresywnie przeciwko mnie i mojej firmie. Ze jesli nie bede zyła pod jej dyktando i spełniała jej życzeń to ona mnie zniszczy. Cale zycie mnie szantażowała i manipulowała mną. Glupia byłam bo ukochane jedyne dziecko. Oczko w glowie ktoremu nieba bym uchyliła. A teraz po 19 latach wyrzeczeń ehhh. Boli.
Bolą starania. To ze nie zdecydowałam sie wtedy. Kilka lat temu. Ze nie mam jeszcze jednej dzidzi a najlepiej jeszcze dwojki. Miłości mam i na troje i na czworo. Nie poddam sie

No widzisz , a ja wcale się dziecka nie doczekałam.
A twoja córka trochę przesadza, na zbyt wiele jej pozwoliłaś
No wlasnie ze juz teraz wiem ze sie nic nie zmieni. Zaczeła działac dosc agresywnie przeciwko mnie i mojej firmie. Ze jesli nie bede zyła pod jej dyktando i spełniała jej życzeń to ona mnie zniszczy. Cale zycie mnie szantażowała i manipulowała mną. Glupia byłam bo ukochane jedyne dziecko. Oczko w glowie ktoremu nieba bym uchyliła. A teraz po 19 latach wyrzeczeń ehhh. Boli.
Bolą starania. To ze nie zdecydowałam sie wtedy. Kilka lat temu. Ze nie mam jeszcze jednej dzidzi a najlepiej jeszcze dwojki. Miłości mam i na troje i na czworo. Nie poddam sie

Babki, ja wiem, że już za przeproszeniem pewnie rzygacie moimi testami owulacyjnymi ale stwierdziłam, że kupię z innej firmy bo te już mnie wkur... ekhm wkurzają.
Według instrukcji jedna kreska negatywny, dwie pozytywny. A wy jak myślicie, używała któraś tych rossmanowych?
Dalej to nie jest pozytyw

No widzisz , a ja wcale się dziecka nie doczekałam.
A twoja córka trochę przesadza, na zbyt wiele jej pozwoliłaś
Wiem. Przedobrzyłam. Tak to jest jak jest już to jedno wymarzone wyczekane ukochane. Byłam niekonsekwentna. Za dobra.. Ale teraz starsza o dwa wiadra doświadczeń nie dam sie, nie poddam, motywuje mnie to jeszcze bardziej. Ale tez sie boje ze wlasnie to siedzi mi w psychice za bardzo dlatego sie nie udaje

Babki, ja wiem, że już za przeproszeniem pewnie rzygacie moimi testami owulacyjnymi ale stwierdziłam, że kupię z innej firmy bo te już mnie wkur... ekhm wkurzają.
Według instrukcji jedna kreska negatywny, dwie pozytywny. A wy jak myślicie, używała któraś tych rossmanowych?
Ja kupowałam właśnie te i zaszlam w pierwszym cyklu. Pamietaj zeby minimum 2 godziny przed zrobieniem nic nie pić i nie robić siusiu. Dopiero jak sie trzymalam tej zasady to wyszedl pozytywny

Serio to ja bym zglupiala juz tym patrzeniem na odcień paska. Kupilam elektroniczny. Pojawiła sie buzka. To wiedzialam 24-36 h. To najlepsze jesli nie masz mozliwosci latac na monit

Wygibasy to ja sobie moglam robić mając 20 lat. A nie teraz po kilkunastu godzinach w pracy i z pierdziachniętą panewką w biodrze. Kiedyś to sie po sufitach latało. A teraz w łóżku jak nie masz odpowiedniego materaca to spac nie pojdziesz a tym bardziej seksować
Oj tak. Nie ten bok nie to biodro... Coś o tym wiem :) chyba zem tu najstarsza

reklama
Ten sam test :) to można uznać za pozytyw :)
IMG_20190110_184554.jpeg

Do góry