reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Ja się nie kłóce a na jej komentarze po prostu szpula wbijam i odpowiadam ze to ja wychowuje swoje dziecko ona miała swoją szanse i jej nie wykorzystała zamyka jej gebe od razu
Oj trzeba z tymi jędzami uwazac. Powiem Wam z doświadczenia i obserwacji. Pozornie te najwięcej krzycząc sa najmniej szkodliwe. Najgorsze sa te co po cichaczu sie wpierdzielają. Im dzieci wieksze to ppd przykrywką dobrej babci mogą wiecej szkod narobić w psychice malego czlowieka niz wam sie zdaje. A zaczyna sie nie winnie.. od dania chociazby lizaka za Waszymi plecami albo tzw dyszki na lody.

Miałam sen że siedzę w bujanym koszu, u mnie na kolanach 3 letnia dziewczynka z ciemnymi długimi włosami i że czytam jej bajki.
Oby się spełniło. Ale ten sen to tylko moje marzenie pewnie

Kochane jest nas więcej [emoji6] jestem po 30 ale bardzo mi się podoba że wprowadzacie tu trochę luzu [emoji16] od razu się człowiek uśmiechnie, nie można non stop przeżywać i wyczekiwać, takie wesołe odskocznie myślę że są potrzebne na forum.
Dokladnie [emoji16] mnie dzieki temu zleciał kolejny dzionek i ani razu nie zerknelam na tabelke ile to dni od owu
Musimy zrobic siebie totalby rest. Bo im wiecej sie mowi i sluzach o seksach na pstrykniecie tym wiecej radości z tegi zycia i tych staran nam ucieka.
Wolę doroslemu dziecku powiedziec ze szkoda ze mu nie dalam na imie Regał albo Pralka bo tam byl spłodzony, niż ze łzami w oczach wspominać o liczeniu dni do owu. Musmy sie wyluzowac laseczki bo sfiksujemy szybciej niż zajdziemy

Ale błagam o wiszacych jajach nie mówcie :D bo mi od razu sie do przed oczami wyobraza [emoji14] jestem zbyt delikatna i mam za bujna wyobraznie :D
A niby o wkladaniu palcow w siebie by wymacac macice i sprawdzic gęstość sluzu nie jest lekko obrzydliwe? [emoji23][emoji23][emoji23] Wiecej luzu [emoji13][emoji12][emoji14]
A jak jajka wiszą to niestety nasza w tym głowa by tak nie było- bo im mniej wiszące to szybciej strzał do celu

Ostatnia edycja:
Miałam sen że siedzę w bujanym koszu, u mnie na kolanach 3 letnia dziewczynka z ciemnymi długimi włosami i że czytam jej bajki.
Oby się spełniło. Ale ten sen to tylko moje marzenie pewnie
Z marzeń sa plany. Z planów realizacje. A realizacje to spelnienie. Wiec musi tak być. To bardziej prorocze niz samo marzenie :)

Nie łamać się dziewczyny [emoji8][emoji173]
b0a6dbc5e4892f75f7f9d75453fe5948.jpeg

No jak salsa mowi, chyba poprostu przychodzi to z wiekiem:) musimy sie czyms ratowac i mysle, ze takie wulgaryzmy Pana w tym wieku kreca jahahah tak to bym codziennie chodzila z opaska na glowie sama spac wykremowana kreme nivea hahahah,salsa mozemy utworzyc nowy watek i pisac sposoby na

reklama
No jak salsa mowi, chyba poprostu przychodzi to z wiekiem:) musimy sie czyms ratowac i mysle, ze takie wulgaryzmy Pana w tym wieku kreca jahahah tak to bym codziennie chodzila z opaska na glowie sama spac wykremowana kreme nivea hahahah,salsa mozemy utworzyc nowy watek i pisac sposoby na
Jak chlopakom rozdziele zadania to wejde i utworze :) bedziemy siebie pierdzielic głupoty [emoji14]

Do góry