reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

No jak salsa mowi, chyba poprostu przychodzi to z wiekiem:) musimy sie czyms ratowac i mysle, ze takie wulgaryzmy Pana w tym wieku kreca jahahah tak to bym codziennie chodzila z opaska na glowie sama spac wykremowana kreme nivea hahahah,salsa mozemy utworzyc nowy watek i pisac sposoby na
Wlasnie ze swoim podjęłam temat co by zrobił jakbym do niego w łóżku powiedziała "penis"
Odp: wygonilbym Cie do labolatorium. Yo tak jakbym powiedział ze wchodze w pochwe a nie pieszczotliwie cipke [emoji23][emoji23][emoji23]
No wlasnie. Ja bym sie obraziła jakby mi takim terminem okresił mojego boberka [emoji13][emoji12][emoji14]

reklama
Babki, ja wiem, że już za przeproszeniem pewnie rzygacie moimi testami owulacyjnymi ale stwierdziłam, że kupię z innej firmy bo te już mnie wkur... ekhm wkurzają.
Według instrukcji jedna kreska negatywny, dwie pozytywny. A wy jak myślicie, używała któraś tych rossmanowych?

Załączniki

• IMG_20190110_173251.jpg
    IMG_20190110_173251.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny jak kogos urazilam przepraszma, bede pisala mniej wprostale nie mozna caly czas , mierzyc, sprawdzac itp bo mozna zwariowac, no z
Salsa jestesmy ciut starsze, i uwierzcie mi z wulgaryzmem tu taj nie ma
Nic wspolnego:)
Kochane jest nas więcej [emoji6] jestem po 30 ale bardzo mi się podoba że wprowadzacie tu trochę luzu [emoji16] od razu się człowiek uśmiechnie, nie można non stop przeżywać i wyczekiwać, takie wesołe odskocznie myślę że są potrzebne na forum.
Zapraszam
CZILAŁT - reset dla staraczek 2019 !
Wszystkie chcące popisac w miare swobodnie o rzeczach ktore mogą urazić inne osoby swoją terminologią, mające intymne pytania, ... nie ma co sie krepować. Lepiej napisać na forum niż zapytać sąsiadke ;)

A niby o wkladaniu palcow w siebie by wymacac macice i sprawdzic gęstość sluzu nie jest lekko obrzydliwe? [emoji23][emoji23][emoji23] Wiecej luzu [emoji13][emoji12][emoji14]
A jak jajka wiszą to niestety nasza w tym głowa by tak nie było- bo im mniej wiszące to szybciej strzał do celu
To byl zart :)

Kamasutra i po kolei :p
Wygibasy to ja sobie moglam robić mając 20 lat. A nie teraz po kilkunastu godzinach w pracy i z pierdziachniętą panewką w biodrze. Kiedyś to sie po sufitach latało. A teraz w łóżku jak nie masz odpowiedniego materaca to spac nie pojdziesz a tym bardziej seksować

Wygibasy to ja sobie moglam robić mając 20 lat. A nie teraz po kilkunastu godzinach w pracy i z pierdziachniętą panewką w biodrze. Kiedyś to sie po sufitach latało. A teraz w łóżku jak nie masz odpowiedniego materaca to spac nie pojdziesz a tym bardziej seksować
No to co ja ci poradzę, zmień materac :p
Ile wy macie lat tak wlasciwie?

No to co ja ci poradzę, zmień materac [emoji14]
Ile wy macie lat tak wlasciwie?
Ja mam 39. Materac mam za ponad 3 tys. Ale nie w tym rzecz. Schorzenia kregoslupa. Panewki. I miliony innych chorób. Nie jestem już pierwszej mlodosci mimo samopoczucia na poziomie 24 lat.
Facet nie jest na pstrykniecie że stoi i robi bo musi. Bo termin owu sie zbliza. Musimy stosować zabiegi żeby w ten wlasnie dzien i on chciał. A czasami same padamy na ryja na koniec dnia.
My nie mamy czasu na kolejny cykl. Kolejny cykl zamiast przyblizac, mam wrazenie ze oddala szanse na zajscie, bo nadz zegar biologiczny ucieka nieublaganie.
Teraz siedze na kiblu i rycze. Bo poczułam sie jak stara baba ktora na forum szukajac wsparcia zostaje zdyskwalifikowana przez wiek. Przez to ze staram sie byc duchem mloda i sie nie poddawać.
Mamy pelno problemow. Kazda starsza podejmujac decyzje o staraniach walczyła ze soba, z otoczeniem, z przeciwnościami losu. Starczy nam stresów. Tym bardziej na forum

reklama
Ja mam 39. Materac mam za ponad 3 tys. Ale nie w tym rzecz. Schorzenia kregoslupa. Panewki. I miliony innych chorób. Nie jestem już pierwszej mlodosci mimo samopoczucia na poziomie 24 lat.
Facet nie jest na pstrykniecie że stoi i robi bo musi. Bo termin owu sie zbliza. Musimy stosować zabiegi żeby w ten wlasnie dzien i on chciał. A czasami same padamy na ryja na koniec dnia.
My nie mamy czasu na kolejny cykl. Kolejny cykl zamiast przyblizac, mam wrazenie ze oddala szanse na zajscie, bo nadz zegar biologiczny ucieka nieublaganie.
Teraz siedze na kiblu i rycze. Bo poczułam sie jak stara baba ktora na forum szukajac wsparcia zostaje zdyskwalifikowana przez wiek. Przez to ze staram sie byc duchem mloda i sie nie poddawać.
Mamy pelno problemow. Kazda starsza podejmujac decyzje o staraniach walczyła ze soba, z otoczeniem, z przeciwnościami losu. Starczy nam stresów. Tym bardziej na forum
Ja tylko zapytalam o wiek. Przepraszam jeśli cie to zabolalo.
Wierze ze czas na pewno nie pomaga.
Ale ja z tym materacem pol zartem pół serio :p bo co ci mialam napisac innego.
Moj maz ma chory kręgosłup i to poważnie, pracujemy po kilkanaście godzin dziennie, budujemy dom w międzyczasie i nie jest lekko. Ale sie udalo i tobie też sie uda :)

Do góry