reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Hej. mam pytanie, może któraś jest bardziej zaprawiona w boju z testami owulacyjnymi. Ja właśnie kupiłam i zaczęłam używać. Czy polecacie takie testy i czy może się zdarzyć, że owulacja będzie a test tego nie wykazuje? Nie jestem pewna czy mogę na nich polegać, a szkoda przegapić ten dzień. Zaczęłam też obserwować śluz i jest już przeźroczysty, a jednak na teście nie ma nawet bladej kreseczki, że poziom hormonu wzrasta (czy to w ogóle jest ze sobą powiązane?).
Przede wszystkim jak to działa- z dnia na dzien kreseczka staje się wyraźna czy skoro np. dzisiaj nie miałam nawet bladej kreski to mogę kolejny test zrobić pojutrze?
Wg ulotki testy powinnam zaczac robic test w 9 dc, mam 10 dc, cykle 26 dni. (takze czas do owu jeszcze jest). :)
Pozdrowienia :)

reklama
Też tak macie, że moglybyscie spać cały dzień? Ja od kilku dni non stop śpię.... Chociaż drzemka 15 minut ale musi być. Stanika nie noszę, bo cycki takie ciężkie a prawa to już mnie boli jakby mnie ktoś w nią walnal. Już nawet mój em mówi, że coś nie tak ze mną, bo zachowuje się jak niedźwiedź podczas snu zimowego...

Do góry