reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Kurcze, mam nadzieję że u mnie też cykl nie będzie trwał 52 dni... To jakiś kosmos... Pierwszy cykl po tabletkach i taaaki dlugasny.... Mam nadzieję, że zacznie mi się regulować... A niby tabletki nie rozwalaja cyklu... Tak mówił lekarz... Powiedział że z 3 pierwsze cykle mogą być inne... Któras z Was tak miała?
Odstawilam tabsy 31.08.
Dopiero po ogrametrilu oraz micrycośtam dostałam @ po 42 dniach 12.10 !
Poniej @ po 22 dniach, po 25 dniach, po 27 dniach. A teraz ten nie wiem bo przyspieszony przez gin bedzie miec ok 21

Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś znowu test 29 dc. 1 krecha jak byk gdyby coś miało być pewnie wyszedł by chociaż jakiś bladzioch
Bladzioch może wyjść ale nie musi. Każda z Nas jest inna mojej koleżance w dzień okresu wyszła biel a dopiero 2 dni po spodziewany okresie blada 2 kreska. Nic straconego

Kurcze, mam nadzieję że u mnie też cykl nie będzie trwał 52 dni... To jakiś kosmos... Pierwszy cykl po tabletkach i taaaki dlugasny.... Mam nadzieję, że zacznie mi się regulować... A niby tabletki nie rozwalaja cyklu... Tak mówił lekarz... Powiedział że z 3 pierwsze cykle mogą być inne... Któras z Was tak miała?

Ile bralas tabletki ? Ja 5- 6 lat i cykle od pierwszego odstawienia 28dni.

Dziękuję na co dzień wiem gdzie mam nerke heh ale to na szczęście nie jest ogromny bol tylko męczący bardziej, ale boje się kolki bo to właśnie taki ból jak opisujesz.
Jeszcze raz Dziękuję i Wzajemnie
Ja miałam atak kolki nerkowej w 7 tygodniu ciąży.... Wylądowałam w szpitalu. Podali leki i do domu. To przez powiększającą się macice. Na szczęście się szybko mi przeszło. Ból straszny[emoji30]

reklama
Dlatego ja czekam na @ a jak nie przyjdzie to test, nie chcę się stresować ....nie wiem jak to będzie w tym miesiącu zobaczymy

Do góry