reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Może coś jest na rzeczy ;) ja w pierwszej ciąży też pokłóciłam się że stanikiem się chodziłam bez, ale że cyce duże to zaczęłam chodzić na sportowym ;)
Mnie sportowy nawet uciska... To jedno miejsce w prawym cycku jest nie do tkniecia. A jak dotykam skutków, to aż mi niedobrze... Takie. Tkliwe, ciężkie i zaraz wpadam w szał macicy, żeby nie podchodzić bo grozi rykiem slonicy przez @ bądź 2 kreskami na teście

reklama
Mnie sportowy nawet uciska... To jedno miejsce w prawym cycku jest nie do tkniecia. A jak dotykam skutków, to aż mi niedobrze... Takie. Tkliwe, ciężkie i zaraz wpadam w szał macicy, żeby nie podchodzić bo grozi rykiem slonicy przez @ bądź 2 kreskami na teście
Badalas prolaktyne?

Dziewczyny mój tescior z popołudnia jak wróciłam z pracy. Miałam iść jutro na kolejną betę ale chyba odpuszczę bo sama się nakręcam. Mam drugi test jeszcze bo kupiłam dwu pak (takie info- w Rossmanie testy quick&go dwupak po 15 zł ;))) to rano z pierwszego moczu jeszcEe raz zrobię ;)
1546713308450.jpeg

Dziewczyny mój tescior z popołudnia jak wróciłam z pracy. Miałam iść jutro na kolejną betę ale chyba odpuszczę bo sama się nakręcam. Mam drugi test jeszcze bo kupiłam dwu pak (takie info- w Rossmanie testy quick&go dwupak po 15 zł ;))) to rano z pierwszego moczu jeszcEe raz zrobię ;)
Zobacz załącznik 930647
pieknie test ciemnieje :)
jejku ja pamietam moja kolekcje testow;p wlasnie kilka dni temu je wyrzucilam zostawilam tylko zdjecie na pamiatke :p
IMG_20190105_195047.jpg

warto zbadac prolaktyne. jej zbyt wysoki poziom utrudnia zajscie w ciaze. bardzo czesto kobiety nawet o tym nie wiedza ze maja podwyzszony.
To dopiero mój 1 cykl starań. Nie chcę od razu robić badań bo to też wzmaga stres... Póki co probuje właśnie się wyluzowac i zmienić podejście na pozytywne, że się uda.

Malinka pamiętam tan szał :D Fajnie się oglądało jak wrzucałaś co rusz nowy test hehe, a teraz jeszcze chwilka te kreseczki będą na świecie <3

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry