reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Dziewczyny co myślicie jest szansa żeby sie udało a może czy wogole owu będzie w terminie jak pokazuje flo biorąc pod uwagę że zawsze miałam cykle Po 31 dni a ostatni 40???czy mogło się przez to wszystko przesunąć bo nie czuję się jak na owu ani też nawet śluzu nie mam płodnego..i tak myślę czy jest sens myśleć wogole i liczyć na ten cykl..co myślicie...
Screenshot_20190105-161535.png

reklama
Sprawdzic ile dni utrzyma się w organizmie. Wielu koleżanko testy wychodza pozytywne przed okresem.
Juz sama nie wiem ... :/
Nienawidze czekac , nie umiem, a nie ma wyjscia i chyba bez sensu komibnowanie,które guzik da :.

Jesli zrobisz test w terminie okresu i bedzie pozytywny to nie bedzie od zastrzyku. Czekaj i najlepiej sie czyms do tego czasu zajmij

Jak dostalas zastrzyk we czwartek. Dzialas czwwartek i to ostro. No i powinnas byc w sobote na potwierdzenie. A najlepiej juz w piatek czy peklo.
Ja mialam w dniu podania zastrzyku 25mm a na potwierdzeniu peklo 31mm oraz 20mm ( dwa!) I cos mruczał o blizniakach [emoji14]
Teoretycznie 14 dni po owu kazal czekac. A ja wlasnie wracam z 10 testami do domu [emoji14]
Wariatka [emoji23][emoji23][emoji23] ale życzę Ci żeby się udało [emoji173]

Dziewczyny co myślicie jest szansa żeby sie udało a może czy wogole owu będzie w terminie jak pokazuje flo biorąc pod uwagę że zawsze miałam cykle Po 31 dni a ostatni 40???czy mogło się przez to wszystko przesunąć bo nie czuję się jak na owu ani też nawet śluzu nie mam płodnego..i tak myślę czy jest sens myśleć wogole i liczyć na ten cykl..co myślicie...Zobacz załącznik 930591
U mnie też liczy apka FLO. Ja miałam przed tabsami cykle 30-33 dni. 1,5 roku tabletek i pierwszy cykl po odstawieniu 52 dni.... Ale apka pokazała mi owu na 25 grudzień. Odczuwalam bóle jajnika i śluz plodny od 25 do 28 grudnia. Coś w tym jest... Chociaż nie wiem czy apka nie liczy średniej po prostu. Mi wyliczyła @na 9 styczeń bo 9 grudnia była ostatnia@

Kurcze, mam nadzieję że u mnie też cykl nie będzie trwał 52 dni... To jakiś kosmos... Pierwszy cykl po tabletkach i taaaki dlugasny.... Mam nadzieję, że zacznie mi się regulować... A niby tabletki nie rozwalaja cyklu... Tak mówił lekarz... Powiedział że z 3 pierwsze cykle mogą być inne... Któras z Was tak miała?

Mam kamienia na nerce i dzisiaj miałam tomografie a potem czeka mnie jego usunięcie a to najpierw kontrola u lekarza potem ustalenie terminu do szpitala a na koniec usuwanie teoretycznie moglibyśmy działać ale wolę uniknąć cewnikowania w ciąży czy kolki nerkowej tak więc czekamy na termin
Ojej..kiedyś mialam atak nerki. Myslalam ze to też kamień ale okazalo sie ze to zapalenie nerki. O kur...ale mialam ból, przysłowiowo ściany gryzłam z bólu. Pewnie też cie męczy!? Życzę szybkiego powrotu do formy i starań.

Ojej..kiedyś mialam atak nerki. Myslalam ze to też kamień ale okazalo sie ze to zapalenie nerki. O kur...ale mialam ból, przysłowiowo ściany gryzłam z bólu. Pewnie też cie męczy!? Życzę szybkiego powrotu do formy i starań.
Dziękuję na co dzień wiem gdzie mam nerke heh ale to na szczęście nie jest ogromny bol tylko męczący bardziej, ale boje się kolki bo to właśnie taki ból jak opisujesz.
Jeszcze raz Dziękuję i Wzajemnie

Nie wytrzymałam i zrobiłam dziś znowu test 29 dc. 1 krecha jak byk gdyby coś miało być pewnie wyszedł by chociaż jakiś bladzioch

reklama
Do góry