reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test :p bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)
Kochana ty już sobie tam nic nie wymyślaj! Nawet sny nie popsują humoru! Ciąża jest i już. Jupi jupi. Zdrówka i dbaj o siebie.

reklama
Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test [emoji14] bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)
No to ja nie wytrzymam pewnie i polece 10d po owu na bete hehehe
I wez tu bądź cierpliwą
GRATULUJE kreseczek suuuperr[emoji173]

Ale sie dziewczyny ten rok zaczął. Coś wspaniałego. Kolejna fasolka [emoji173]

Ps. Kto testuje sie ok 10-14.01 ?

Hej Kochane w ten mroźny dzień!
Jak myślicie czy to pozytywny test owu czy jeszcze nie? Zobacz załącznik 930096
Działaj!!! I to juz teraz.
Najbardziej płodne są dwa dni przed owu. A wlasnie test pokazuje ze za 24-36h bedzie jajeczko.
Więc do dzieła. Ile fabryka dała ;) zalewać forme jak to mój mawia hehehe
Jak bedzie juz jajeczko to bedzie przed juz czekał żołnierzyk z bagnetem zeby sie przebić i tadaaam
Miłych chwil uniesień :D

To "bierzesz go w progu". Nawet niech butów nie ściąga [emoji23][emoji23][emoji23]
Śmieje się jak głupia do telefonu.
Ja to dzisiaj ledwo żyje boli mnie brzuch nie wiem czy jak zaparcie ale tez tak ciągnie w dół aż czasami zgarbiona chodzę. Nie wytrzymam do poniedziałku. Jutro zrobię test. Kupiłam 10. Zobaczymy

reklama
Witajcie kochane... Pierwsza porażka za mną. Obudziłam się rano z bólem takim, że myślałam że to@....ale nie.... Zrobiłam więc test (28 dzień cyklu, owulacja w okolicach 25 - 28 grudzień) i jedna kreska Staram się trzymać, ale ciężko jest...

Do góry