reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Witajcie kochane... Pierwsza porażka za mną. Obudziłam się rano z bólem takim, że myślałam że to@....ale nie.... Zrobiłam więc test (28 dzień cyklu, owulacja w okolicach 25 - 28 grudzień) i jedna kreska Staram się trzymać, ale ciężko jest...
Póki nie ma okresu nic straconego. Ja owulacje mialam 23-24 grudzień i testuje jutro. A jaka czułość testu 10 czy 25?

Śmieje się jak głupia do telefonu.
Ja to dzisiaj ledwo żyje boli mnie brzuch nie wiem czy jak zaparcie ale tez tak ciągnie w dół aż czasami zgarbiona chodzę. Nie wytrzymam do poniedziałku. Jutro zrobię test. Kupiłam 10. Zobaczymy
Trzymam kciuki!!!
Witajcie kochane... Pierwsza porażka za mną. Obudziłam się rano z bólem takim, że myślałam że to@....ale nie.... Zrobiłam więc test (28 dzień cyklu, owulacja w okolicach 25 - 28 grudzień) i jedna kreska Staram się trzymać, ale ciężko jest...
Jeśli owulacja byla 28go to jeszcze wcześnie. Mógł nie wyjsc. Przecież to dopiero 7dpo? Zagniezdzanie jest miedzy 6-12 dpo, beta wytwarza sie po 48h od zagniezdzania czyli najwczesniej w 8dpo jesli poszlo ekspresowo.
Nie zalamuj sie. Pierwszy biały test boli wiem ale nie trac nadziei.

Trzymam kciuki!!!

Jeśli owulacja byla 28go to jeszcze wcześnie. Mógł nie wyjsc. Przecież to dopiero 7dpo? Zagniezdzanie jest miedzy 6-12 dpo, beta wytwarza sie po 48h od zagniezdzania czyli najwczesniej w 8dpo jesli poszlo ekspresowo.
Nie zalamuj sie. Pierwszy biały test boli wiem ale nie trac nadziei.
Dziękuję, postaram się myśleć pozytywnie ❤️

Śmieje się jak głupia do telefonu.
Ja to dzisiaj ledwo żyje boli mnie brzuch nie wiem czy jak zaparcie ale tez tak ciągnie w dół aż czasami zgarbiona chodzę. Nie wytrzymam do poniedziałku. Jutro zrobię test. Kupiłam 10. Zobaczymy
bólami sie nie przejmuj. Lyknij nospe. Mnie takie bole nawet na owu łapią. Zmienilo mi sie strasznie. Bo na @ przed tak nie boli
14 dni po owu. Beta lub czułość testu 10
Yupiii trzymamy sie razem :D

reklama
Do góry