reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ale czy wzrośnie? Cały czas czuję ciągnięcie w brzuchu jakbym miała dostać @. Dziewczyny jestem naprawdę przerażona, jakoś nie potrafię uwierzyć że będzie dobrze. Zazdroszczę tym kobietom które zachodzą po raz pierwszy szczęśliwie za pierwszym drugim cyklem i mają tą słodka nieświadomość i są pewnie że jak test wyszedł pozytywnie to teraz tylko czekać na dzidzię
Wszystko będzie dobrze zobaczysz ❤
Nie zamartwiaj sie na zapas..szkoda zdrówka ❤

reklama
Dziewczyny musimy myslec Pozytywnie!!!! Bo zwarjujemy, wiecie ile glowa moze zdzialac;) wiec glowa do gory i kazda ma rozkaz zajsc w ciaze:) ja juz sie obkupilam w stroj ;);) i jak moj mnir nie wkurzy to bedzie seks stuleciaoby sie oplacalodziewczyny musi troche pobolewac przeciez to wielka zmiana w organizmie!!!
Jak rozkaz to rozkaz!
Uuuu i co.stroj pielegniary? Haha juz widze mine twojeo męża..pacjent taki że będzie ubolewał i skarżył sie na każdy ból..ulecz go :p:p:p

Większość znajomych, które miałam przechodziły przez spore problemy z zajściem w ciążę (Hashimoto, pcos, IO). Starałam się je wspierać w tym i podnosić na duchu, ale jak tylko temat schodził na moją ciążę to już pesymistyczne wizję typu "zbadaj się bo na pewno masz chora tarczyce i jajniki". Zakończyłam te znajomości, bo były strasznie toksyczne dla mojej psychiki i wpadłam w dołek depresyjny. Teraz nawet nie wiedzą, że się staram.
Dobrze zrobiłaś..
Nie sluchaj kogos, sluchaj siebie i swojego serca. Dziwne znajome i tyle w temacie.

Czesc dziewczyny,
Mam na imię Ania, 26 lat. Od sierpnia nie stosuje antykoncepcji. W grudniu byłam u gin i zleciła mi badania krwi, ekografie piersi i zrobiła usg i cytologię. 16go idę na kolejna wizytę. Ekografia Ok, moje jajniki i macica tez :p A i przepisała mi kwas foliowy (który i tak już zażywałam).
Odkąd odstawiłam plastry mój cykl kompletnie zeswirowal - z 29 dniowego przeszedł na 25 a potem na 22 dniowy... teraz chyba wraca do normy bo teoretycznie wg aplikacji (tak wiem, bardzo to naukowe ^^) spóźnia mi się 5 dni a testy negatywne.
Trochę się boje tych wyników badań krwi bo tyle dziewczyn w moim wieku nie może zajść... a z drugiej strony chyba połowa moich znajomych była w ciąży w 2018.

Czesc dziewczyny,
Mam na imię Ania, 26 lat. Od sierpnia nie stosuje antykoncepcji. W grudniu byłam u gin i zleciła mi badania krwi, ekografie piersi i zrobiła usg i cytologię. 16go idę na kolejna wizytę. Ekografia Ok, moje jajniki i macica tez [emoji14] A i przepisała mi kwas foliowy (który i tak już zażywałam).
Odkąd odstawiłam plastry mój cykl kompletnie zeswirowal - z 29 dniowego przeszedł na 25 a potem na 22 dniowy... teraz chyba wraca do normy bo teoretycznie wg aplikacji (tak wiem, bardzo to naukowe ^^) spóźnia mi się 5 dni a testy negatywne.
Trochę się boje tych wyników badań krwi bo tyle dziewczyn w moim wieku nie może zajść... a z drugiej strony chyba połowa moich znajomych była w ciąży w 2018.
Też jestem w Twoim wieku i aż się boję dalej szukać problemów na razie tylko Hashimoto odkryte.....

[emoji50] matulu...a jak przyjeżdża to na ile? A jak trafi ci sie wtedy @ [emoji33][emoji33][emoji14]

Oj teraz sierpień i październik wbił w okres bo przesunął mi się o 6 dni szybciej [emoji849][emoji32][emoji849] ale kto nie próbuje to nie wygrywa [emoji23][emoji23][emoji23]mąż jest 1,5 tyg tylko w dni płodne albo się uda albo nie , a najgorsze to ze musi sobie samolot miesiąc przed wylotem wykupić ... to gorsze niż w totka [emoji52][emoji23]

reklama
Do góry