reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Ooo właśnie tak. I od razu przypomina mi się poronienie :( do lekarza nie wiem kiedy :( przy becie na poziomie 66 nic nie zobaczy jeszcze. Lekarstwa mam w domu. Jeszcze dzisiaj w robocie się naciekalam i trochę dzwigalam głupia [emoji17]
Właśnie mnie też plecy bolą i od razu przypomina mi się poronienie

reklama
Oj teraz sierpień i październik wbił w okres bo przesunął mi się o 6 dni szybciej [emoji849][emoji32][emoji849] ale kto nie próbuje to nie wygrywa [emoji23][emoji23][emoji23]mąż jest 1,5 tyg tylko w dni płodne albo się uda albo nie , a najgorsze to ze musi sobie samolot miesiąc przed wylotem wykupić ... to gorsze niż w totka [emoji52][emoji23]
Dokładnie..ani lotu przesunąć ani okresu przesunąć..Dobrze ujelas. A jak sie TRAFI to będzie jak wygrana Milionowa ❤

Dzien dobry w mroźny poranek..brrr u mnie -5 i jakos tak mega zimno..chce pod cieply kocyk..buuu
Dotarlam do pracy wiec odpekac dzis i weekend :)
Wstalam z takim wielkim pryszczem na brodzie że juz mi popsuł dzień :szok:

Dziewczyny czy 8 dpo kuł i pobolewał Was jajnik, z którego była owulacja? Czy to normalne? :/
U mnie to normalne. Pisałam kiedyś tez o tym bo byłam trochę przerażona.
Ból szczegolnie sie nasila w chwilach uniesień mających miejsce tuż po owulacji- dosłownie nie do wytrzymania

Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..

Dzien dobry w mroźny poranek..brrr u mnie -5 i jakos tak mega zimno..chce pod cieply kocyk..buuu
Dotarlam do pracy wiec odpekac dzis i weekend :)
Wstalam z takim wielkim pryszczem na brodzie że juz mi popsuł dzień :szok:
Bryyyyy bardzoo

Hej Kochane w ten mroźny dzień!
Jak myślicie czy to pozytywny test owu czy jeszcze nie?
IMG_20190103_222344.jpeg

reklama
Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..

Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test :p bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)

Do góry