reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Ooo właśnie tak. I od razu przypomina mi się poronienie :( do lekarza nie wiem kiedy :( przy becie na poziomie 66 nic nie zobaczy jeszcze. Lekarstwa mam w domu. Jeszcze dzisiaj w robocie się naciekalam i trochę dzwigalam głupia [emoji17]
Właśnie mnie też plecy bolą i od razu przypomina mi się poronienie

reklama
Oj teraz sierpień i październik wbił w okres bo przesunął mi się o 6 dni szybciej [emoji849][emoji32][emoji849] ale kto nie próbuje to nie wygrywa [emoji23][emoji23][emoji23]mąż jest 1,5 tyg tylko w dni płodne albo się uda albo nie , a najgorsze to ze musi sobie samolot miesiąc przed wylotem wykupić ... to gorsze niż w totka [emoji52][emoji23]
Dokładnie..ani lotu przesunąć ani okresu przesunąć..Dobrze ujelas. A jak sie TRAFI to będzie jak wygrana Milionowa ❤

Dzien dobry w mroźny poranek..brrr u mnie -5 i jakos tak mega zimno..chce pod cieply kocyk..buuu
Dotarlam do pracy wiec odpekac dzis i weekend :)
Wstalam z takim wielkim pryszczem na brodzie że juz mi popsuł dzień :szok:

Dziewczyny czy 8 dpo kuł i pobolewał Was jajnik, z którego była owulacja? Czy to normalne? :/
U mnie to normalne. Pisałam kiedyś tez o tym bo byłam trochę przerażona.
Ból szczegolnie sie nasila w chwilach uniesień mających miejsce tuż po owulacji- dosłownie nie do wytrzymania

Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..

Dzien dobry w mroźny poranek..brrr u mnie -5 i jakos tak mega zimno..chce pod cieply kocyk..buuu
Dotarlam do pracy wiec odpekac dzis i weekend :)
Wstalam z takim wielkim pryszczem na brodzie że juz mi popsuł dzień :szok:
Bryyyyy bardzoo

Hej Kochane w ten mroźny dzień!
Jak myślicie czy to pozytywny test owu czy jeszcze nie?
IMG_20190103_222344.jpeg

reklama
Dziewczynki witam cieplutko. Zimko strasznie bryyyy
Ja zawalona pracą. Ale chyba nadrobiłam wszystkie posty.

Dla testujących: moj gin mnie objechal za testowanie w domu jak sie dowiedział o zapasach. 14 dzien po owu beta. Chociaz pewnie i tak juz w 10 polece [emoji14]

Dla niecierpliwych: jestem pod nazdprem tydzien po odstawieniu tabsow. Wyniki prefekt a i tak nici z tego jeszcze.
Ponoc glowka to podstawa. Wydziela sie jakis tam hormon ktory przez stres zmartwianie a nawet ponadtą pobudliwosc i radoche- moze nam sporo namieszać. Wiec zamiast o kreskach i testach powinnysmy chyba rozmawiac o przepisach pogodzie itp. Wsio tylko nie na temat heheh

Ps. Czekam na testowanie. Jeszcze troche do 14.01 staram sie nie myslec.. staram..

Dużo w tym racji :)
Tylko jak.to zrobić? :D do 14 dasz rade wytrzymać. Mam nadzieję ze warto bedzie :)
Ja dzisiaj mam termin @ wiec zrobiłam test :p bo snily mi sie jakieś głupoty. Nie z pierwszego moczu bo nie mialam jak. No i kreska ciemnieje ;) jutro powtórka bety :)

Do góry