reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

To kiedy najlepiej powtórzyć test?
Wg mojego gin najbezpieczniej robic po 14 dniach. Bo trzeba czekac az sie żołnierzyk wbije w jajeczko. Pozniej az polecą sie zadomowic a to trwa 12 dni nawet. No i beta na nastepny dzien po tym sie podwyzsza. Wiec 14 to taki idealny dzień. Wczesniej tylko sie niepotrzebnie stresujemy. Ja glupia juz po 6dniu latałam na bete. I tym wlasnie moglam sobie i nieświadomie potencjalnej fasolce zaszkodzić bo za duzo myślałam.
Dlatego teraz wytrzymam. Nie ma uja. 14 dni czekam

reklama
Kusi mnie zeby jutro 10 dpo ale boję się rozczarowania :/
Czekaj do 14 dnia. Nie nakrecaj sie nie mysl. Pomaluj pazury. Posprzataj. Zrob przwsiewke w ubraniach albo daty kosmetykow. Wszystko tylko nie rob testu i nie myśl

11.01 wtedy masz 14 dzien po owu. Do tej pory sie nie stresuj i nie gdybaj
Dobrze, zrobię 11 stycznia. Chyba, że okres przyjdzie wcześniej, to się jakby samo wyjaśni. Antybiotyku pewnie nie brać? Lekarz kazał zrobić test i jak będzie negatywny to zacząć brać... Ale ten antybiotyk wywołuje poronienia i nie chce go brać jeśli faktycznie test wyszedł fałszywie ujemny...

Dobra !!! Postaram się wytrzymać :)
Niemamy nawet pojecia jak samo myslenie może na nas wpływać. Musimy sie nauczyć cierpliwości. Tym bardziej ze później nam sie ona przyda jak juz bedą nieprzespane nocki,kupki,itp [emoji2957][emoji12][emoji14]

Dobrze, zrobię 11 stycznia. Chyba, że okres przyjdzie wcześniej, to się jakby samo wyjaśni. Antybiotyku pewnie nie brać? Lekarz kazał zrobić test i jak będzie negatywny to zacząć brać... Ale ten antybiotyk wywołuje poronienia i nie chce go brać jeśli faktycznie test wyszedł fałszywie ujemny...
A na co ten antybiotyk ?

reklama
Do góry