reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Mój mąż też już chory. Łazi i się smarka, kaszle. Zrobiłam syrop z miodu, cytryny, czosnku i przegotowanej wody. Mi pomógł, może i jemu pomoże bo już 4 dzień @ i zaraz rozpoczniemy starania. Kupiłam w końcu porządny termometr, testy owulacyjne też przyszły także jestem dobrej myśli. W tym miesiącu mamy dwie próby. Jeśli nie wyjdzie to chowam te wszystkie wspomagacze i odpuszczam ;)

reklama
Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!

Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!
Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Oby, oby!!! :D

Ja dalej bez @ a test negatywny. Pewnie @ się tylko opóźni i przyjdzie lada moment. Upezedzam, że na betę nie mam szans jechać bo u nas pobierają krew 2 razy w tygodniu. Wtorki i czwartki. Więc teraz dopiero w czwartek ale to już @ się zjawi.

Wizyty w cyklu ok 10, - to juz mamy tysiaczka, + testy owu + testy ciążowe +beta hcg+ badania hormonalne+ kwas foliowy+ clo+ metformax +duph + zapomniałam .. w tym cyklu badania nasienia więc plus 250 do średniej hehe
Fakt jak sie to zliczy....to masz racje... u mnie przez ten monitoring i dojazdy na niego bo musze 50 km dojechac plus leki to tez pewnie z 800 zl...

A kiedy testujesz? [emoji16]

reklama
Do góry