reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

O matko i takie sa twoje normalne cykle?
Odkąd sie staramy o dziecko to tak.
Wczesniej mialam 30 dni zawsze.
Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc :p
Hormony i tarczyca, usg u gina wszystko w normie. Jedyne czego nie mialam to usg tarczycy.

reklama
Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc [emoji14]
Hormony i tarczyca, usg u gina wszystko w normie. Jedyne czego nie mialam to usg tarczycy.
To musisz sie naczekac...wspolczuje... moj jeden cykl jak polowa twojego...

To musisz sie naczekac...wspolczuje... moj jeden cykl jak polowa twojego...
No i to zaczelo sie jak chcemy dziecko. Jakby specjalnie :p
Dlatego te 5 dni to nic, ostatnia @ 15.11
Dlatego tak bardzo wierze ze sie uda tym razem :)
Jak sie nie uda to ide na monitoring.

A wyobraz sobie ze my z mezem w tym mcu obiecalismy sobie ze sie staramy od 11 dc co dwa dni az do 2 dni po owu wiec byly przytulanki jakieś 17 razy ;D bo nie chcieliśmy przegapic owu :p

Matko dłuuuuuugie te cykle :) ja co 28-29 dni jak w zegarku a kresek nie mogę się doczekać :( no nic wierzę że w końcu się uda.
No i to zaczelo sie jak chcemy dziecko. Jakby specjalnie [emoji14]

A wyobraz sobie ze my z mezem w tym mcu obiecalismy sobie ze sie staramy od 11 dc co dwa dni az do 2 dni po owu wiec byly przytulanki jakieś 17 razy ;D bo nie chcieliśmy przegapic owu :p

Haha dobre to dopiero maraton :-D ! To 3mam kciuki zeby sie udalo !!!!!!!!!

Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!
Trzymam kciuki!!! Zapowiada sie obiecujaco!
Oby w nowym roku posypaly sie pozytywne tesciki :)

Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc [emoji14]
Owulacja potwierdzona monitoringiem?

U mnie przy poprzednich staraniach tak było... wina była podwyższona prolaktyna. Jak odpuscilam to cykle wróciły do normy i się udało.

reklama
Do góry