reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

O matko i takie sa twoje normalne cykle?
Odkąd sie staramy o dziecko to tak.
Wczesniej mialam 30 dni zawsze.
Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc :p
Hormony i tarczyca, usg u gina wszystko w normie. Jedyne czego nie mialam to usg tarczycy.

reklama
Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc [emoji14]
Hormony i tarczyca, usg u gina wszystko w normie. Jedyne czego nie mialam to usg tarczycy.
To musisz sie naczekac...wspolczuje... moj jeden cykl jak polowa twojego...

To musisz sie naczekac...wspolczuje... moj jeden cykl jak polowa twojego...
No i to zaczelo sie jak chcemy dziecko. Jakby specjalnie :p
Dlatego te 5 dni to nic, ostatnia @ 15.11
Dlatego tak bardzo wierze ze sie uda tym razem :)
Jak sie nie uda to ide na monitoring.

A wyobraz sobie ze my z mezem w tym mcu obiecalismy sobie ze sie staramy od 11 dc co dwa dni az do 2 dni po owu wiec byly przytulanki jakieś 17 razy ;D bo nie chcieliśmy przegapic owu :p

Matko dłuuuuuugie te cykle :) ja co 28-29 dni jak w zegarku a kresek nie mogę się doczekać :( no nic wierzę że w końcu się uda.
No i to zaczelo sie jak chcemy dziecko. Jakby specjalnie [emoji14]

A wyobraz sobie ze my z mezem w tym mcu obiecalismy sobie ze sie staramy od 11 dc co dwa dni az do 2 dni po owu wiec byly przytulanki jakieś 17 razy ;D bo nie chcieliśmy przegapic owu :p

Haha dobre to dopiero maraton :-D ! To 3mam kciuki zeby sie udalo !!!!!!!!!

Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!
Trzymam kciuki!!! Zapowiada sie obiecujaco!
Oby w nowym roku posypaly sie pozytywne tesciki :)

Najpierw mialam 57 bezowulacyjny wywolanie luteina, potem 41, 40 a teraz szalenstwo owu w 39dc [emoji14]
Owulacja potwierdzona monitoringiem?

U mnie przy poprzednich staraniach tak było... wina była podwyższona prolaktyna. Jak odpuscilam to cykle wróciły do normy i się udało.

reklama
Do góry