reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Mój mąż też już chory. Łazi i się smarka, kaszle. Zrobiłam syrop z miodu, cytryny, czosnku i przegotowanej wody. Mi pomógł, może i jemu pomoże bo już 4 dzień @ i zaraz rozpoczniemy starania. Kupiłam w końcu porządny termometr, testy owulacyjne też przyszły także jestem dobrej myśli. W tym miesiącu mamy dwie próby. Jeśli nie wyjdzie to chowam te wszystkie wspomagacze i odpuszczam ;)

reklama
Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!

Dziewczyny mówiłam wam ze tempka mi spadla? Bylo 36,8 i taka od owu była. Potem 36,7 (6dpo) a dzisiaj 7dpo 37,06, a goraczki nie mam bo mierzylam tez normalnie innym termometrem bo nie moglam uwierzyć. Wczoraj mowilyscie o zagniezdzaniu czyzby to moglo byc to? :)
Szyjka wysoko nie dosiegam, sluz inny niz zawsze przed @ bo wyjatkowo gesty i biały. @ za 5 dni.
Wczoraj grypa niby mnie brala a przypomniałam sobie ze w pierwszej ciazy dokładnie 4 dni przed testem tez mialam niby grype. Ja jestem dobrej myśli!
Trzymam kciuki ✊✊✊✊

Oby, oby!!! :D

Ja dalej bez @ a test negatywny. Pewnie @ się tylko opóźni i przyjdzie lada moment. Upezedzam, że na betę nie mam szans jechać bo u nas pobierają krew 2 razy w tygodniu. Wtorki i czwartki. Więc teraz dopiero w czwartek ale to już @ się zjawi.

Wizyty w cyklu ok 10, - to juz mamy tysiaczka, + testy owu + testy ciążowe +beta hcg+ badania hormonalne+ kwas foliowy+ clo+ metformax +duph + zapomniałam .. w tym cyklu badania nasienia więc plus 250 do średniej hehe
Fakt jak sie to zliczy....to masz racje... u mnie przez ten monitoring i dojazdy na niego bo musze 50 km dojechac plus leki to tez pewnie z 800 zl...

A kiedy testujesz? [emoji16]

reklama
Do góry